Ένα εύγευστο υγρό σουφλέ έφτιαξε ο Γιώργος Πότσης και έδειξε στους αναγνώστες του star.gr αναλυτικά τη συνταγή αλλά και τα υλικά που θα χρειαστούμε.
ΥΛΙΚΑ
250γρ βούτυρο
250γρ σοκολάτα υγείας
5 αυγά 200γρ ζάχαρη
150γρ αλεύρι
Συνταγή για 6 ατομικά σουφλέ
Εκτέλεση
Λιώνουμε σοκολάτα και βούτυρο μαζί. Χτυπάμε αυγά και ζάχαρη στο μίξερ μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε το μίγμα της σοκολάτας με το βούτυρο (προσέχουμε η θερμοκρασία τους να είναι χλιαρή). Τέλος, ομογενοποιούμαι με το αλεύρι με μαρίζ. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο C για 10 λεπτά.
Tips: Συνδιάζουμε με ρευστή κρέμα γάλακτος. Αν θέλουμε μπορούμε να την αρωματίσουμε και με καφέ ή ξύσμα πορτοκάλι, ώστε να δώσουμε στο σουφλέ μας μια ιδιαιίτερη γεύση.
Γιώργος Πότσης, Pastry Chef
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.