Πεντανόστιμο υγρό σουφλέ σοκολάτας

Η συνταγή από τον ζαχαροπλάστη, Γιώργο Πότση

Σουφλέ

Ένα εύγευστο υγρό σουφλέ έφτιαξε ο Γιώργος Πότσης και έδειξε στους αναγνώστες του star.gr αναλυτικά τη συνταγή αλλά και τα υλικά που θα χρειαστούμε.

ΥΛΙΚΑ 

250γρ βούτυρο
 250γρ σοκολάτα υγείας 
5 αυγά 200γρ ζάχαρη 
150γρ αλεύρι

Συνταγή για 6 ατομικά σουφλέ

Εκτέλεση

Λιώνουμε σοκολάτα και βούτυρο μαζί. Χτυπάμε αυγά και ζάχαρη στο μίξερ μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε το μίγμα της σοκολάτας με το βούτυρο (προσέχουμε η θερμοκρασία τους να είναι χλιαρή). Τέλος, ομογενοποιούμαι με το αλεύρι με μαρίζ. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο C για 10 λεπτά.

Tips: Συνδιάζουμε με ρευστή κρέμα γάλακτος. Αν θέλουμε μπορούμε να την αρωματίσουμε και με καφέ ή ξύσμα πορτοκάλι, ώστε να δώσουμε στο σουφλέ μας μια ιδιαιίτερη γεύση.

Γιώργος Πότσης, Pastry Chef

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top