Tέσσερα ζώδια που σπάνια θα σε εμπιστευτούν

Τα ζώδια που συνεχώς σε υποψιάζονται

Τα τέσσερα άτομα που θα βρεις σε αυτό το άρθρο, «κάθονται» συνεχώς σε αναμμένα κάρβουνα και είναι ικανά να ψάξουν κινητά, tablets, συρτάρια και ό,τι άλλο σκεφτούν, για να ανακαλύψουν εάν το ταίρι τους, τους απατά.

Χώρισε η κολλητή σου; Πώς να τη βοηθήσεις

Ποια είναι τα ζώδια που έχουν συνεχώς ανασφάλεια στη σχέση;

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν μπορεί να διανοηθεί ότι το ταίρι του θα τον κερατώσει και θα τον προδώσει. Προκειμένου λοιπόν αυτό να μην συμβεί, θα κάνει τα πάντα για να το αποτρέψει. Θέλει να το… προλάβει το κέρατο με λίγα λόγια. Κάνει πράξη την φράση «φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά». Ο Ταύρος είναι καχύποπτος και θα κάνει τον άλλο… κόσκινο, μέχρι να σιγουρευτεί ότι -προς το παρόν- του είναι πιστός.

Χωρίσατε; Tέσσερις τρόποι για να τον ξεπεράσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι ένα ζώδιο που όταν έχει σχέση «κολλάει» σαν βδέλλα πάνω στον άλλο και δεν τον αφήνει να ανασάνει. Σαφώς και νιώθει ανασφαλής και θέλει να ελέγχει το ταίρι του από το πρωί μέχρι το βράδυ. Και αυτό γιατί δεν αντέχει ούτε καν την ιδέα να τον παρατήσει και να τον αφήσει κάποια στιγμή στα κρύα του λουτρού για κάποια άλλη αγάπη. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Λέξεις όπως καχυποψία, ζήλια, κτητικότητα, έλεγχος, παρακολούθηση και ανασφάλεια, θα μπορούσαν άνετα να έχουν το σύμβολο του Σκορπιού δίπλα τους στο λεξικό. Μιλάμε για ένα άτομο το οποίο θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο σε όλα και δεν μπορεί έστω να διανοηθεί ότι το ταίρι του θα το προδώσει και θα το κερατώσει. Είναι η απόλυτη ήττα για εκείνον και κάτι τέτοια δεν τα σηκώνει. Και να ξέρεις ο Σκορπιός δεν αρκείται μόνο στο να ψάχνει κινητά κτλ. Προχωρά και στην φυσική παρακολούθηση. 

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς θα μπορούσε να μην υπήρχε στο άρθρο αυτό, ωστόσο, τον συμπεριλαμβάνουμε με έναν αστερίσκο. Και αυτό γιατί μπορεί γενικά ως άτομο να είναι στον κόσμο του και να μην πάει το μυαλό του στο κακό, ωστόσο τα πράγματα αλλάζουν, όταν έχει ο ίδιος λερωμένη τη φωλιά του. 

Επιμέλεια: MyLife
Πηγή:Mylife.com.cy 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top