4 θέματα που πρέπει οπωσδήποτε να συζητήσεις στην αρχή της σχέσης

Σε τι δεν πρέπει να παραλείψεις να αναφερθείς με το ταίρι σου;

Όταν ξεκινά μία σχέση, έχουμε την τάση να δείχνουμε την πιο polished και cool εκδοχή του εαυτού μας, θέλοντας να εντυπωσιάσουμε το άτομο που έχουμε στο πλάι μας, αλλά και να φιλτράρουμε τις ίδιες τις σκέψεις μας. Και παρά το γεγονός ότι πρόκειται για κάτι το αναμενόμενο ως τακτική συνήθως δημιουργεί προβλήματα σε δεύτερο χρόνο στη σχέση.

Σύνοδος Αφροδίτης - Κρόνου: Σε ποια 4 ζώδια φέρνει προβλήματα;

4 θέματα που πρέπει οπωσδήποτε να συζητήσεις στην αρχή της σχέσης

Σεξουαλικός προσανατολισμός

Το ότι κάνεις σχέση με έναν άντρα δεν συνεπάγεται απαραίτητα ότι είσαι straight και ότι δεν διαθέτεις μια πιο ευρεία σεξουαλική ταυτότητα. Είτε ανήκουμε στην LGBTQI+/queer κοινότητα, είτε όχι, ο σεξουαλικός μας προσανατολισμός πρέπει να είναι γνωστός από την πρώτη μέρα στο άτομο με το οποίο ξεκινούμε μια σχέση.

Πολιτικά και θρησκευτικά πιστεύω

Μπορεί στον εργασιακό χώρο να μην επιτρέπεται να μιλάς για τέτοια θέματα, αλλά και να μην κρίνεσαι βάσει αυτών, στις σχέσεις μας όμως αυτά τα θέματα είναι τεράστιας σημασίας μιας και καθορίζουν μια σειρά από σημαντικές επιλογές στη ζωή και την καθημερινότητά μας. Είναι σαφές ότι δεν είναι απαραίτητο να συμφωνείτε στα πάντα, όταν όμως υπάρχει τεράστια απόκλιση καλό θα είναι να το ξέρετε από την αρχή και να πάρετε αποφάσεις βάσει αυτού.

4 συμπεριφορές που σου δείχνουν ότι μάλλον πρέπει να χωρίσεις

4 θέματα που πρέπει οπωσδήποτε να συζητήσεις στην αρχή της σχέσης

Ατέλειες και ελαττώματα στον χαρακτήρα

Οι ουσιαστικές σχέσεις ξεκινούν όταν εκτίθεσαι εσύ και το άτομο που έχεις δίπλα σου, συζητώντας ελεύθερα για τις ατέλειες και τα ελαττώματα στον χαρακτήρα ο ενός του άλλου. Αν συζητώντας για αυτά και παραδεχόμενοι και οι δύο τις κακές πτυχές του εαυτού σας μπορείτε να συνεχίσετε μαζί δουλεύοντάς τις, τότε όλα θα πάνε καλά στη σχέση.

Τελικά τι είμαστε;

Τα καινούρια ζευγάρια δυσκολεύονται συχνά να δηλώσουν επίσημα αν είναι μαζί αποκλειστικά ή όχι. Είναι όμως απαραίτητο αυτή η συζήτηση να γίνει από την αρχή κιόλας, προς αποφυγή παρεξηγήσεων και καταστάσεων που ενδεχομένως σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Επιπλέον, αν σε πρώτη φάση αποφασίσετε να βλέπεστε μη αποκλειστικά αλλά στην πορεία αυτό νιώσεις ότι δεν σε καλύπτει, η συζήτηση θα πρέπει να επαναληφθεί το συντομότερο δυνατόν.

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top