4 συμπεριφορές που σου δείχνουν ότι μάλλον πρέπει να χωρίσεις

Ποιες είναι και πώς πρέπει να δράσεις

Είναι σχέσεις που φωνάζουν «χωρισμός» από την αρχή γιατί έχει περάσει ο έρωτας ή γιατί τα προβλήματα είναι έντονα. Είναι όμως και σχέσεις τοξικές που δεν θέλουμε να δούμε ποια πρέπει να είναι η κατάληξη γιατί ο έρωτας μας τυφλώνει.

3 τύποι ανθρώπων που είναι πιο επιρρεπείς στο να... απιστήσουν

Πιο κάτω σού παρουσιάζουμε μερικές ενδείξεις που σου λένε ότι ο χωρισμός -μάλλον- είναι μονόδρομος. Πάρε ανάσα, διάβασε τις και πάρε τις αποφάσεις που πρέπει: 

Quiet Quitting: Πώς είναι όταν ο σύντροφός σου σε αφήνει χωρίς να το πει;

Δεν είσαι…εσύ 
Όταν μπαίνεις σε έναν ρόλο, σημαίνει ότι προσπαθείς να προσαρμοστείς σε αυτό που θα άρεσε στον άλλο. Το ζητούμενο σε μία σχέση είναι να είσαι 100% ο εαυτός σου και να σε αποδέχονται και για τις δύσκολες πλευρές σου.

Δίνεις, αλλά δεν παίρνεις
Όταν βρίσκεσαι σε μια σχέση πρέπει και να δίνεις αλλά και να παίρνεις. Αν στη δική σου σχέση δεν ισχύει αυτό, το πρώτο βήμα είναι ότι πρέπει να επικοινωνήσεις ανοιχτά τα θέλω σου. Αν δεν αλλάξει κάτι, έχει έρθει η ώρα του χωρισμού.

Τι γίνεται όταν το πάθος που είχατε στην αρχή της σχέσης σβήνει;

4 συμπεριφορές που σου δείχνουν ότι μάλλον πρέπει να χωρίσεις

Αυτή είναι η μεγαλύτερη παρανόηση που έχουμε για τις σχέσεις

Αναφέρει παλιά λάθη 
Όταν διαφωνείτε, θυμάται παλιές συμπεριφορές και λάθη για να λειτουργήσει αμυντικά. Το θέμα δεν είναι να σκαλίζουμε παλιά πράγματα αλλά να επικεντρωνόμαστε σε αυτό που συμβαίνει εδώ και τώρα.

Gaslighting
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να σε κάνει κάποιος να αναρωτηθείς για την ίδια την πραγματικότητα και για το αν έχεις δίκιο. Στόχος είναι να χειραγωγείσαι ψυχολογικά και να νιώθεις κατώτερη. Οι τακτικές είναι πολλές. Το να σε βγάζει συνέχεια τρελή, το να υποτιμά και να αγνοεί αυτά που λες και νιώθεις αλλά και να φέρεται λες και ξέχασε ένα συμβάν.

Πηγή: mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top