3 τύποι ανθρώπων που είναι πιο επιρρεπείς στο να... απιστήσουν

Δες αν κινδυνεύεις να την... πατήσεις!

Η απιστία κατά καιρούς όλους μας έχει προβληματίσει και αν και υπάρχουν σημάδια που την φανερώνουν, η βεβαιότητα έρχεται μόνο αν δεις κάτι με τα μάτια σου.

Loyalty Check: Το τεστ απιστίας στο TikTok που... δεν πρέπει να κάνεις

Αν σε απασχολεί ή σου έχουν μπει ανησυχίες ότι ο σύντροφος σου μπορεί να σε απατάει, το πιο σωστό είναι να κάνεις μια συζήτηση μαζί του. Η επιστήμη πάντως, έχει καταλήξει σε αυτούς τους 4 τύπους ανθρώπων που έχουν περισσότερες πιθανότητες να απιστήσουν: 

Κάνουν αρκετή χρήση των social media
Σύμφωνα με έρευνα του Cyberpsychology, Behavior and Social Networking, όσο πιο συχνά κάποιος χρησιμοποιεί τα social, τόσο πιο πολύ τσακώνεται με τη σχέση του, οδηγώντας στην απιστία, τον χωρισμό, το διαζύγιο. Η διάρκεια της σχέσης δεν επηρέασε τα αποτελέσματα καθώς αυτό συνέβαινε τόσο για τα ζευγάρια που ήταν λίγο καιρό μαζί, όσο και για όσα είχαν σχέση περισσότερο διάστημα.

3 τύποι ανθρώπων που είναι πιο επιρρεπείς στο να... απιστήσουν

4 βασικά χαρακτηριστικά που έχουν όσοι απιστούν

Βρίσκονται σε ηλικία με 9 στο τέλος 
Όσο παράξενο κι αν σας φαίνεται, ερευνητές που ανέλυσαν στοιχεία από το site γνωριμιών για εξωσυζυγικές σχέσεις, Ashley Madison, διαπίστωσαν ότι οι άνδρες που είχαν γραφτεί, ήταν συνήθως 29, 39, 49 ή 59 χρονών. Οι ειδικοί αποδίδουν αυτό το εύρημα στην αλλαγή της δεκαετίας που ίσως κάνει πιο επιρρεπείς τους άνδρες στην απιστία κι εξακολουθεί να μας φαίνεται πολύ παράξενο.

Το έχουν ξανακάνει 
Αν το έχουν δοκιμάσει μία φορά, το πιο πιθανό είναι ότι θα το ξανακάνουν. Δεν θα είστε η εξαίρεση οπότε καλό είναι να δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στα σημάδια που σας δίνονται. Η επιβεβαίωση γύρω από την υποψία έρχεται από έρευνα του πανεπιστημίου της South Alabama.

Πηγή: mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top