Loyalty Check: Το τεστ απιστίας στο TikTok που... δεν πρέπει να κάνεις

Πώς μπορεί το νέο αυτό Trend να καταστρέψει τη σχέση σου;

Στο TikTok κυκλοφορεί ένα trend για σχέσεις, που δεν πρέπει να δοκιμάσεις σε καμία περίπτωση, μιας και είναι από ανώριμο έως επικίνδυνο.

4 σημάδια ότι ο σύντροφος σου θέλει την... πρώην του

Ονομάζεται loyalty check και σημαίνει αυτό που λένε οι λέξεις. Τσεκάρει το πόσο πιστός είναι ο σύντροφος σου. Αυτό το κόλπο δεν είναι καινούργιο. Πριν από τα social media, έστελνες κάποια φίλη σου να τον φλερτάρει από κοντά τον σύντροφο σου για να δεις αντιδράσεις. Στην εποχή των social media, στέλνεις μηνύματα στον αγαπημένο σου μέσα από ένα ψεύτικο προφίλ ή βάζεις κάποιον άλλο, στην περίπτωση του TikTok, και τον φλερτάρεις, προκειμένου να δεις αν θα ανταποκριθεί

Loyalty Check: Το τεστ απιστίας στο TikTok που... δεν πρέπει να κάνεις

Σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα με τους ειδικούς, πρόκειται για μία τακτική χειραγώγησης, που αφενός δεν σε τιμά, αφετέρου δείχνει ότι δεν εμπιστεύεσαι τον άνθρωπο που έχεις επιλέξει να είναι μαζί σου.

Μήπως ο σύντροφός σου είναι passive aggressive;

Αν όντως δεν εμπιστεύεσαι τον σύντροφό σου, το πρώτο βήμα είναι να το επικοινωνήσεις. Να μιλήσεις για το πώς νιώθεις, από πού προκύπτει και τι μπορεί να γίνει για να νιώσετε και οι δύο ασφάλεια. Το δεύτερο βήμα είναι να μιλήσεις με έναν ειδικό ψυχικής υγείας, επειδή θα σε βοηθήσει να εντοπίσεις δικά σου άλυτα ζητήματα και αυτό θα ωφελήσει και τη σχέση σου. Ή το να πας σε μία πιο λειτουργική και υγιή σχέση.

Πηγή: mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top