5 αρκετά αμήχανες στιγμές σε μία σχέση

Μήπως έχεις ζήσει και εσύ αυτές τις αμήχανες στιγμές;

Στην αρχή μιας σχέσης όλα φαίνονται τέλεια μιας και καμία από τις δύο πλευρές δεν είναι τόσο «ανοιχτή». Στην πορεία της γνωριμίας, όταν καταλήγεις να μοιράζεσαι μαζί του μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς σου, υπάρχουν και αυτές οι… ντροπιαστικές στιγμές και σε κάνουν να θέλεις κυριολεκτικά να ανοίξει η γη να σε καταπιεί.

3 σημάδια ότι πρέπει να βελτιώσεις την επικοινωνία στη σχέση σας

Η πρώτη φορά που γνωρίζεις τους γονείς του 

Ποια δεν θέλει να κάνει μια καλή πρώτη εντύπωση στους γονείς του αγοριού της; Η υπερπροσπάθεια να τους εντυπωσιάσεις όμως μπορεί να έχει αρνητικά αποτελέσματα, όπως ας πούμε να μιλάς ακατάπαυστα, ή να μην μιλάς καθόλου για να μην πεις κάτι που ίσως παρεξηγήσουν ή να σπάσεις κατά λάθος κάποιο ανεκτίμητο οικογενειακό βάζο από το άγχος σου.

Αυτή η εμμονή με τα μηνύματα

Μπορεί να πιάσεις ξαφνικά τον εαυτό σου να σκέφτεται: «Αν δεν του στείλω μήνυμα 9 φορές την ημέρα, θα βρει άλλη». Ή ίσως τον αποκαλείς αγόρι σου από το δεύτερο κιόλας ραντεβού. Αυτό μπορεί να συμβεί σε όλες μας, και αν του αρέσεις πραγματικά θα το ξεπεράσει. Αλλά αφού περάσει αυτή η φάση, είναι συνήθως κάτι που σκέφτεσαι και ντρέπεσαι για τον εαυτό σου.

5 αρκετά αμήχανες στιγμές σε μία σχέση

Να του να στείλω ή όχι… μήνυμα;

Μόλις ξυπνάτε μαζί το πρωί και είσαι -φυσιολογικά- αναμαλλιασμένη 

Τους πρώτους μήνες της σχέσης, προσπαθείς να δείχνεις υπέροχη όταν ξυπνάτε μαζί το πρωί Όμως μια μέρα, απλά... ξεχνιέσαι. Πέφτεις για ύπνο φορώντας μια φαρδιά μπλούζα μεγέθους XXL και ξυπνάς με σάλια σε όλο το πρόσωπο... Το θέμα είναι να ξεπεράσεις εσύ το αρχικό σοκ μόλις αντικρύσεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη και να αφεθείς σε αυτό που πραγματικά είσαι, χωρίς να αγχώνεσαι αν τυχόν σε απομυθοποιήσει ή δεν του αρέσεις. Όσο πιο απλή τόσο το καλύτερο.

Η πρώτη φορά που σου έρχεται περίοδος ενώ κάνετε σεξ

Αν μόλις τελειώσετε δείτε αίμα παντού, είναι κατανοητό να φρικάρεις. Θα το ξεπεράσεις τη στιγμή που τα σεντόνια μπουν στο πλυντήριο και εσείς για ντους. Μην φρικάρεις όμως, είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό. 

Η…τουαλέτα 

Το αιώνιο πρόβλημα των φρέσκων ζευγαριών όταν μένουν μαζί είναι ένα: πώς θα πάω τουαλέτα χωρίς να με καταλάβει. Πάντα υπάρχει αυτή η δύσκολη πρώτη φορά, σιγά σιγά θα το ξεπεράσεις. 

 

Πηγή: mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top