Άση Μπήλιου: Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 7 - 13/11

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν στα ερωτικά τους αυτή την εβδομάδα;

Αυτή η εβδομάδα θα είναι ίσως η πιο απαιτητική εβδομάδα του Νοεμβρίου για την αισθηματική μας ζωή, επομένως θα πρέπει να οπλιστούμε με υπομονή και ψυχραιμία εάν θέλουμε να κρατήσουμε τις ισορροπίες μέσα στις σχέσεις μας.

Νοέμβριος: Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του μήνα

Στις 07/11/2022 το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου μας μιλάει για εμπόδια και δυσκολίες στον έρωτα και τις σχέσεις. Μπορεί λοιπόν στο ξεκίνημα της εβδομάδας να δυσκολευτούμε να προσεγγίσουμε το ταίρι μας ή το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει, αφού οι άλλοι βάζουν τα όρια τους και με κάποιο τρόπο μας απομακρύνουν από κοντά τους. Ίσως να νιώσετε ότι οι επιθυμίες σας δεν καλύπτονται ή ότι δεν περνάτε καλά μέσα στη σχέση σας, επομένως πολλοί μπορεί να φτάσετε ακόμα και στα πρόθυρα του χωρισμού.

Άση Μπήλιου: Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 7 - 13/11

Μέσα σε αυτό το κλίμα θα πραγματοποιηθεί και η Πανσέληνος του μήνα και ταυτόχρονα ολική Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου στις 08/11/2022. Αυτή η έκλειψη φέρνει μια κλιμάκωση σε μια κατάσταση και μας φέρνει αντιμέτωπους με συνειδητοποιήσεις ή γεγονότα που θα αλλάξουν ριζικά τα δεδομένα που ίσχυαν μέχρι τώρα. Το κλίμα μπορεί να είναι έντονο και πιεστικό, όμως καλούμαστε να αποδεχτούμε αυτή τη νέα πραγματικότητα που ανοίγεται μπροστά μας, ακόμα κι αν κάτι τέτοιο μοιάζει επώδυνο. Θα πρέπει να θυμάστε όμως ότι μόνο αν αποβάλλουμε οριστικά από τη ζωή μας μια κατάσταση που μας βαραίνει, θα κάνουμε χώρο για κάτι νέο που θα μας βοηθήσει να εξελιχθούμε. 

Πού έχετε τον Άρη και τι δείχνει για την ερωτική σας διάθεση

Στις 09/11/2022 ο Ήλιος και ο Ερμής θα συναντηθούν στο ζώδιο του Σκορπιού και θα σχηματίσουν αντίθεση με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να έχουμε απρόοπτες εξελίξεις ή νέα που θα μας αναστατώσουν, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να έχετε μια αναπάντεχη συνάντηση. 

Στις 10/11/2022 το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου δυσκολεύει την επικοινωνία μας με τους άλλους και φέρνει σκληρά λόγια ή επικριτική διάθεση. Αναβάλλετε λοιπόν για αργότερα σημαντικές συζητήσεις και συναντήσεις και μην επιτρέψετε στις αρνητικές σκέψεις να επηρεάσουν την κρίση σας. Την ίδια ημέρα, ωστόσο, κορυφώνεται το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, μια όψη η οποία φέρνει σε πρώτο πλάνο τα συναισθήματα μας και μας δίνει την ευκαιρία να κατανοήσουμε καλύτερα ο ένας τον άλλον μέσα στις σχέσεις μας. Δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να έχετε μια όμορφη, ρομαντική συνάντηση, ιδιαίτερα εάν είστε Καρκίνοι, Σκορπιοί ή Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου.

Ερωτικές προβλέψεις Νοεμβρίου από την Άση Μπήλιου

Η δύσκολη αυτή εβδομάδα κλείνει με πάθη και έντονο ερωτισμό, αφού στις 13/11/2022 πραγματοποιείται το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν το Σαββατοκύριακο για να συνδεθείτε με τους άλλους σε ένα πιο βαθύ και ουσιαστικό επίπεδο και να βιώσετε έντονες ερωτικές και σεξουαλικές στιγμές.

Δείτε ποια ζώδια θα ευνοηθούν στα ερωτικά τους αυτή την εβδομάδα στο asibiliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top