Ερωτικές προβλέψεις Νοεμβρίου από την Άση Μπήλιου

Πώς θα είναι ο Νοέμβριος ερωτικά για κάθε ζώδιο;

Ο Νοέμβριος θα μας ζορίσει αρκετά στο ξεκίνημα του, αφού από τη μια πλευρά βρισκόμαστε σε μεσοδιάστημα εκλείψεων, και από την άλλη η Αφροδίτη από τον Σκορπιό θα σχηματίζει δύο δύσκολες όψεις την πρώτη κιόλας εβδομάδα του μήνα.

Άση Μπήλιου: Πώς θα είναι ο Νοέμβριος αστρολογικά;

Στις 06/11/2022 η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού κρύβει εκρηκτικά γεγονότα και φέρνει τα πάνω – κάτω στις σχέσεις μας. Απρόοπτες συναντήσεις, γνωριμίες και επαφές ή ακόμα και ξαφνικοί χωρισμοί είναι μέσα στο παιχνίδι των ημερών, επομένως θα πρέπει να οπλιστείτε με ψυχραιμία και να είστε έτοιμοι για όλα. Ωστόσο, στις 07/11/2022, το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο θα φέρει εμπόδια, δυσκολίες και ψυχρότητα μέσα στις σχέσεις. Κάποιοι από εσάς μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με μια απόρριψη ή να νιώσετε ότι οι άλλοι δεν μπορούν να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες σας, ενώ το αίσθημα της μοναξιάς θα είναι πιο έντονο αυτές τις ημέρες.

Στις 08/11/2022 πραγματοποιείται η Πανσέληνος και ταυτόχρονα Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου, η οποία έρχεται για να ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε η Ηλιακή έκλειψη που προηγήθηκε στις 25/10/2022. Η συγκεκριμένη έκλειψη φέρνει μπροστά μας μια νέα πραγματικότητα και αποκαλύψεις που μπορεί να δυσκολευτούμε να διαχειριστούμε. Τώρα θα συνειδητοποιήσουμε, με σκληρό ίσως τρόπο, ποιοι άνθρωποι αξίζουν πραγματικά να είναι δίπλα μας και από ποιους πρέπει να απομακρυνθούμε οριστικά. Με λίγα λόγια, θα έρθουμε αντιμέτωποι με σημαντικές συνειδητοποιήσεις και ριζικές αλλαγές που μπορεί για την ώρα να μας αποσταθεροποιήσουν, όμως θα είναι απαραίτητες για την προσωπική μας εξέλιξη.

Δίας: Σε ποιο ζώδιο τον έχετε και τι σημαίνει!

Ερωτικές προβλέψεις Νοεμβρίου από την Άση Μπήλιου

Στα μέσα του μήνα το κλίμα θα γλυκάνει αρκετά, αφού η Αφροδίτη θα σχηματίσει τρεις ευνοϊκές όψεις. Αρχικά, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 10/11/2022 δημιουργεί ρομαντική και γλυκιά διάθεση μέσα στις σχέσεις και μας βοηθάει να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας και να κατανοήσουμε καλύτερα τον άνθρωπο που έχουμε δίπλα μας. Στις 13/11/2022 το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα θα δημιουργήσει ένα πιο ερωτικό κλίμα και θα ανεβάσει στα ύψη τη σεξουαλική διάθεση. Θα νιώσουμε την επιθυμία να εμβαθύνουμε περισσότερο στις σχέσεις μας, ενώ δεν αποκλείεται να ξεκινήσουν νέες παθιασμένες ιστορίες.

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία στις 15/11/2022 αποτελεί ίσως μια από τις πιο ευνοϊκές όψεις του μήνα, αφού συνδέεται με την απόλαυση, την αρμονία και την καλοπέραση. Αυτή η όψη θα μας χαρίσει αισιοδοξία, θα εξομαλύνει τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις μας και θα φέρει νέες γνωριμίες που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση μας.

Στις 16/11/2022 η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Τοξότη και θα εγκαινιάσει ένα διάστημα κατά το οποίο θα νιώσουμε την ανάγκη να βάλουμε την περιπέτεια στη ζωή μας, να ταξιδέψουμε και να έρθουμε σε επαφή με άτομα που θα μας βοηθήσουν να διευρύνουμε τους ορίζοντες μας. Το βασικό αίτημα αυτής της Αφροδίτης είναι η ελευθερία, επομένως δύσκολα θα συμβιβαστούμε και θα ανεχτούμε περιορισμούς.

Ανάδρομος Άρης στους Διδύμους: Εντάσεις, αλλά και δεύτερες ευκαιρίες μαζί

Στις 19/11/2022 κορυφώνεται ξανά το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα, με τον Άρη σε ανάδρομη πορεία αυτή τη φορά. Αυτή η όψη μας στερεί την ενέργεια και την αποφασιστικότητα και θα δυσκολευτούμε να κάνουμε το πρώτο βήμα ή να πάρουμε πρωτοβουλίες στα ερωτικά ζητήματα. Το καλύτερο λοιπόν για την ώρα θα είναι να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και να μην βιαστούμε να πάρουμε ρίσκα.

Στις 22/11/2022 η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη θα φέρει ευκαιρίες για νέες ερωτικές γνωριμίες και ευνοεί ιδιαίτερα τα ραντεβού, τις συζητήσεις και γενικώς την επικοινωνία με τους άλλους. Στις 24/11/2022 η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για νέα ξεκινήματα και θα μας βοηθήσει να ατενίσουμε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία και να κάνουμε ξανά όνειρα και σχέδια με το ταίρι μας ή με ένα καινούριο πρόσωπο που θα μπει στη ζωή μας.

Στις 28/11/2022 το τρίγωνο Άρη-Κρόνου μας χαρίζει θάρρος και αποφασιστικότητα, επομένως είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρουμε αποφάσεις και να τολμήσουμε όσα διστάζαμε μέσα στο προηγούμενο διάστημα. Ο μήνας μας αποχαιρετάει με την αντίθεση Ερμή-Άρη, μια όψη η οποία χρειάζεται προσοχή καθώς μπορεί να πούμε λόγια που θα πληγώσουν και θα εμπλακούμε εύκολα σε καβγάδες και παρεξηγήσεις. Προτιμήστε λοιπόν να είστε όσο πιο ευγενικοί και διπλωματικοί γίνεται και μην θεωρείτε δεδομένο ότι οι άλλοι είναι έτοιμοι να ακούσουν την αλήθεια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top