Ανάδρομος Άρης στους Διδύμους: Εντάσεις, αλλά και δεύτερες ευκαιρίες μαζί

Η Άση Μπήλιου γράφει για το πώς θα επηρεαστεί το κάθε ζώδιο

Μία φορά κάθε δύο χρόνια ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης, της διεκδίκησης και της σεξουαλικότητας, γυρίζει για περίπου 2,5 μήνες σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, και τη συγκεκριμένη περίοδο μας καλεί να κάνουμε μια βουτιά στο παρελθόν και να επιλύσουμε προβλήματα που έχουν τις ρίζες τους εκεί και εξακολουθούν να μας απασχολούν στο τώρα.

4 ζώδια που πρέπει να προσέχεις

Συνήθως πρόκειται για μια περίοδο έντασης. Μη ξεχνάμε ότι ο Άρης είναι ο πλανήτης της μάχης, του πολέμου και της επιθετικότητας και κυβερνά τον τρόπο που διαχειριζόμαστε τον θυμό μας αλλά και τις παρορμήσεις μας. Την περίοδο που είναι φαινομενικά ανάδρομος καταπιέζεται η δράση του και αυτό οδηγεί σε απογοητεύσεις, καθυστερήσεις και εμπόδια στους τομείς που κυβερνά ο πλανήτης. Κάποιες στιγμές μπορεί να νιώθουμε ότι μας λείπει η ενέργεια και η ζωτικότητα στην καθημερινότητα μας ή δεν βρίσκουμε τίποτε που να μας ενθουσιάζει.

Ανάδρομος Άρης στους Διδύμους: Εντάσεις, αλλά και δεύτερες ευκαιρίες μαζί

Άση Μπήλιου: Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 31/10/2022 – 6/11/2022

Όμως εδώ μας δίνεται η ευκαιρία να πάρουμε το χρόνο μας, να δουλέψουμε καλύτερα με τον εαυτό μας, να μάθουμε να διαχειριζόμαστε το θυμό, την απόρριψη και τα αρνητικά συναισθήματα.  Ο Άρης βρίσκεται στο επικοινωνιακό και εγκεφαλικό ζώδιο των Διδύμων από τις 20 Αυγούστου 2022. Στις 30 Οκτωβρίου 2022 θα ξεκινήσει η ανάδρομη πορεία του στις 25 μοίρες των Διδύμων και στις 12 Ιανουαρίου 2023 θα γυρίσει ορθόδρομος στις 8 μοίρες των Διδύμων.

Φρένο στη δράση

Όταν ο Άρης είναι ανάδρομος δεν είναι η κατάλληλη περίοδος να κάνουμε νέα ξεκινήματα και να αναλαμβάνουμε σημαντικές ενέργειες, είναι όμως η ιδανική στιγμή για να επαναξιολογήσουμε τη δράση μας και να σχεδιάσουμε λεπτομερώς ποια θα είναι τα επόμενα βήματά μας. Και όταν επιστρέψει ο Άρης στην ορθή του πορεία να είμαστε προετοιμασμένοι για να τα εφαρμόσουμε.

Διαβάστε πώς θα επηρεαστεί το κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top