7 ιδέες για να περάσεις ένα ερωτικό Σαββατόβραδο με τον σύντροφό σου

Πώς θα αναθερμάνεις τη σχέση σου και θα περάσεις ονειρικά

Το στάδιο του πρώτου ραντεβού το έχετε ξεπεράσει εδώ και καιρό, αυτό δεν σημαίνει ωστόσο ότι το Σαββατόβραδο δεν παραμένει ιερό στο μυαλό σας για να περνάτε χρόνο μαζί και να διασκεδάζετε με την ψυχή σας. Να λοιπόν μερικές ιδέες για ραντεβού το βράδυ του Σαββάτου με τον σύντροφό σου, ώστε να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί και να κρατήσετε τη φλόγα ζωντανή.

Μήπως ο σύντροφός σου είναι passive aggressive;

Πηγαίντε σε ένα νέο εστιατόριο

Ο έρωτας περνά από το στομάχι, γι’ αυτό μια καλή ιδέα για ραντεβού είναι να δοκιμάσετε παρέα ένα νέο εστιατόριο στην πόλη. Ακόμη καλύτερη ιδέα είναι να δοκιμάσετε από κοινού μια κουζίνα που δεν έχετε δοκιμάσει άλλη φορά, ώστε η νέα αυτή εμπειρία να σας συνδέει για πάντα.

Πηγαίντε σε ένα θεματικό πάρκο

Δεν υπάρχει τίποτα πιο διασκεδαστικό από το να περάσετε το Σάββατό σας σε ένα θεματικό πάρκο όπου θα έχετε την ευκαιρία να ξαναγίνετε για λίγο παιδιά, μπαίνοντας στο τρενάκι του τρόμου και σε άλλα παρόμοια παιχνίδια, τρώγοντας λιχουδιές και γελώντας με την ψυχή σας. Θα έχετε και τη ευκαιρία να βγάλετε τις πιο ρομαντικές φωτογραφίες πάνω σε ένα από τα παιχνίδια με θέα τα φώτα της πόλης.

Να γελάσουμε και λίγο - 10 κωμωδίες που θα δούμε φέτος στο θέατρο

Παρακολουθήστε μαζί ένα live ή stand-up comedy

Τι καλύτερο από το να βρεθείτε παρέα σε μια συναυλία ή σε ένα stand-up comedy, χορεύοντας, τραγουδώντας ή γελώντας με την ψυχή σας. Εννοείται πίνοντας ποτό κάπου μετά από αυτά και συνεχίζοντας τις βόλτες στην πόλη.

7 ιδέες για να περάσεις ένα ερωτικό Σαββατόβραδο με τον σύντροφό σου

Μαγειρέψτε στο σπίτι και φτιάξτε το αυτοσχέδιο σινεμά σας

Μια σπιτική μακαρονάδα και ένα αυτοσχέδιο home cinema είναι η πιο γλυκιά επιλογή για πρώτο ραντεβού, που θα σας φέρει αναμφίβολα κοντά και θα επαναληφθεί δεκάδες ακόμη φορές. Είναι και η καλύτερη ευκαιρία για να δεις τις ρομαντικές κομεντί που τόσο απολαμβάνεις αγκαλιά στο ταίρι σου.

Παίξτε μαζί επιτραπέζια

Ή και strip poker. Εμείς δεν κρίνουμε!

10 tips για να απογειώσεις το σεξ με τον σύντροφό σου στο μπάνιο

Διασκεδάστε σε ένα escape room

Μια όμορφη σχέση διακρίνεται και για όλες εκείνες τις φορές που διασκεδάζεις με το ταίρι σου, κάνοντας πράγματα όπου πρέπει να είστε μια ομάδα για να βγείτε νικητές της βραδιάς. Ένα από αυτά μπορεί να είναι μια επίσκεψή σας σε ένα escape room, όπου οι δυο σας ή μαζί με ακόμη περισσότερους φίλου σας θα κληθείτε να λύσετε ένα μυστήριο για να βρείτε την έξοδο από το δωμάτιο όπου και βρίσκεστε.

Δείτε μια ταινία ή μια θεατρική παράσταση

Η πόλη είναι γεμάτη από ατμοσφαιρικές κινηματογραφικές αίθουσες αλλά και όμορφα, μικροσκοπικά θέατρα που περιμένουν να τα επισκεφθείς με τον σύντροφό σου. Οργανωθείτε από νωρίς μέσα στην εβδομάδα και βγάλτε εισιτήρια για τα θεάματα που σας ενδιαφέρουν για να τα απολαύσετε το Σαββατόβραδό σας. Μην ξεχνάς επίσης να τσεκάρεις τα διάφορα κινηματογραφικά και θεατρικά φεστιβάλ που παίζουν συχνά στην πόλη, για να έχετε πάντα τις καλύτερες διαθέσιμες επιλογές και αφιερώματα.

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top