Αντίθεση Ερμή - Ποσειδώνα: Σύγχυση και αυταπάτες στο προσκήνιο

Η Άση Μπήλιου γράφει για τα ζώδια που πρέπει να προσέξουν

Στις 21/08/2022 ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου θα σχηματίσει αντίθεση με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς και θα φέρει σύγχυση, μπερδέματα και παρεξηγήσεις κυρίως για τους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 22η έως την 26η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Άρης στους Διδύμους: Ποια ζώδια θα επηρεαστούν τους επόμενους 7 μήνες;

Λογική εναντίον φαντασίας

Από τις 4 Αυγούστου 2022 ο Ερμής κινείται στην Παρθένο, ένα από τα δύο ζώδια που κυβερνά μαζί με αυτό των Διδύμων, και μας έχει χαρίσει αναλυτική σκέψη, πρακτικότητα και λογική. Άλλωστε, η Παρθένος ως γήινο ζώδιο φημίζεται για την οργανωτικότητα της και τη σημασία που δίνει σε λεπτομέρειες που οι υπόλοιποι αγνοούν. Από την άλλη πλευρά, ο Ποσειδώνας συμβολίζει το όνειρο, τη φαντασία και την ψευδαίσθηση και βρίσκεται επίσης στο ζώδιο που κυβερνά, αυτό των Ιχθύων. Αυτή η σύγκρουση των δύο πλανητών έρχεται για να μας θολώσει το μυαλό και την κρίση και γενικώς να πλήξει τον τομέα της επικοινωνίας. Θα υπάρξουν λοιπόν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις και μπορεί να νιώσουμε ότι δε γινόμαστε κατανοητοί στους άλλους ή ότι τα λεγόμενα μας παρερμηνεύονται.

Τα 5 ζώδια που δυσκολεύονται να εκφράσουν τα συναισθήματα τους

Απατή και μπερδέματα

Είναι επίσης πιθανό να πέσουμε θύματα εξαπάτησης, να γίνουμε αποδέκτες ψεύτικων υποσχέσεων ή να εμπλακούμε σε μπερδεμένες καταστάσεις. Άτομα που συναντάμε ή που γνωρίζουμε τώρα, μπορεί να μας λένε ιστορίες από το μυαλό τους μόνο και μόνο για να μας εντυπωσιάσουν ή για να κερδίσουν κάτι από εμάς. Με λίγα λόγια, θα πρέπει να κρατήσουμε μικρό καλάθι και να κρίνουμε τους ανθρώπους με βάση τις πράξεις τους, αφού θα δυσκολευτούμε να διακρίνουμε πού τελειώνει η πραγματικότητα και πού ξεκινάει το ψέμα.

Μέσα στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, αλλά και τις συνεργασίες μας, θα έχουμε δεύτερες σκέψεις και αμφιβολίες για τους άλλους και δεν θα ξέρουμε τι να πιστέψουμε και πώς να διαχειριστούμε τις καταστάσεις. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρουμε οριστικές αποφάσεις ή για να βγάλουμε συμπεράσματα, αφού δεν έχουμε μπροστά μας ακόμα όλα τα δεδομένα. Προσέξτε λοιπόν τις συζητήσεις και τις διαπραγματεύσεις σας και προσπαθήστε να μην κλείσετε νέες συμφωνίες ή να βάλετε υπογραφές για σημαντικά ζητήματα. Μείνετε μακριά από αναξιόπιστα άτομα και αποφύγετε καταστάσεις που δεν είναι ξεκάθαρες και σας προκαλούν αβεβαιότητα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top