4 συνήθειες που έχουν τα ζευγάρια που δεν χωρίζουν ποτέ

Τα πράγματα που κάνουν και επιβιώνουν στον χρόνο

Οι σχέσεις χρειάζονται δουλειά και αμοιβαία προσπάθεια. Αν δεν κάνεις πράγματα για τη σχέση, είναι λίγο δύσκολο να διατηρηθεί η φλόγα. Υπάρχουν μερικά πράγματα όμως που μπορείς να κάνεις (τουλάχιστον) μια φορά τον χρόνο, έτσι ώστε να μην χαθεί η μαγεία

Τρεις τρόποι για να φτάσετε στην κορύφωση με το μυαλό

Διακοπές μαζί
Όταν βρίσκεις λίγο χρόνο για μικρές  αποδράσεις, έρχεστε πιο κοντά ως ζευγάρι, χαλαρώνετε μαζί και ανακαλύπτετε νέα μέρη. Το σεξ αναθερμαίνεται και μένετε μακριά από όλους και όλα, έστω και για λίγες μέρες.

Διακοπές χώρια
Είναι ένα δώρο που θα κάνεις σε εσένα, για να σκεφτείς όλα όσα σε προβληματίζουν, για να επαναπροσδιορίσεις τον εαυτό σου και για τις ανάγκες του και για να λείψει λίγο ο ένας στον άλλο.

Σημαντικές ημερομηνίες 
Τα μικρά και τα απλά είναι που αναθερμαίνουν μία σχέση. Τα γενέθλια, η επέτειος σχέσης ή μία συμβολική για εσάς ημερομηνία, γίνονται πολύ καλές αφορμές για ένα δείπνο, ένα μικρό δώρο, μία τρυφερή κίνηση αγάπης. Και δείχνει ότι θυμόμαστε τις πιο σημαντικές μέρες του συντρόφου μας.

Θυμάσαι την αρχή; 
Αν ο τρόπος που γνωριστήκατε είναι ρομαντικός, έχεις μία ωραία ιστορία να διηγείσαι σε φίλους. Και όταν το περιγράφεις, είναι σαν να το ξαναζείς. Νιώθεις τα ίδια πράγματα, θυμάσαι τους λόγους που σε έκαναν να ερωτευτείς από την αρχή.

Πηγή: mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top