Τρεις τρόποι για να φτάσετε στην κορύφωση με το μυαλό

Χαλαρώστε και βάλτε ένα ASMR βίντεο να παίζει

Παρά το γεγονός ότι ο οργασμός έχει συνδεθεί απόλυτα με τη σεξουαλική επαφή που περιλαμβάνει την αφή και την τριβή ως διαδικασίες, στην πραγματικότητα αυτός μπορεί για μια γυναίκα να επιτευχθεί και με άλλους τρόπους, χωρίς να είναι απαραίτητη η σεξουαλική επαφή.

Η ιδανική ώρα της ημέρας για να κάνεις σεξ, σύμφωνα με την ηλικία σου

Και μπορεί αν έχετε συνηθίσει να έρχεστε σε οργασμό έπειτα από έντονη διέγερση, αυτό να φαντάζει ουτοπικό, αν όμως αποφασίσετε να χαλαρώσετε και να αφήσετε το μυαλό και το σώμα σας να αναπαυθούν και να ηρεμήσουν, θα μπορέσετε να το βιώσετε κι εσείς.

Ιδού με ποιους τρόπους μπορείτε να έρθετε σε οργασμό δίχως την παραμικρή επαφή:

Γυμναστική

Ο οργασμός χωρίς χέρια που προκαλείται κατά τη διάρκεια της άσκησης έχει γίνει γνωστός ως «coreorgasm». Γίνεται περισσότερο όταν κάνουμε ασκήσεις για κοιλιακούς και η θεωρία γύρω από αυτόν έχει γίνει viral και στο Tik Tok. Αυτός ο οργασμός διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο, ενώ σημαντικό ρόλο παίζει ο χρόνος που αφιερώνουμε σε κάθε άσκηση. Είναι εφικτός μιας που κατά τη διάρκεια των κοιλιακών, ενεργοποιούνται οι ίδιοι μύες με εκείνους που ενεργοποιούνται κατά τη διάρκεια του σεξ.

Σεξ από το πρώτο ραντεβού: Ναι ή όχι;

ΑSMR

Ως ASMR ή Autonomous Sensory Meridian Response αναφέρεται η αίσθηση που προκαλούν διάφοροι ήχοι, όπως ψίθυροι, απαλά σφυρίγματα, ήρεμα χτυπήματα σε επιφάνειες ή αναπνοές, και έχει γίνει γνωστός και ως εγκεφαλικός οργασμός. Τα ASMR video που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο είναι ιδανικά για χαλάρωση, νανούρισμα πριν τον ύπνο και στην προκειμένη περίπτωση, οργασμό.

Η άσχημη κίνηση που κάνει 1 στους 10 ανθρώπους στο σεξ

Ύπνος

Ο οργασμός που προκύπτει στη διάρκεια του ύπνου σχετίζεται με τις σεξουαλικές σκέψεις που κάνουμε κατά τη διάρκεια αυτού, όπως και καθ’ όλη την ημέρα. Τα σεξουαλικά όνειρα είναι κάτι το συνηθισμένο από την προεφηβεία κιόλας και στη διάρκειά τους πολλοί άνθρωποι που έχουν την αίσθηση πως έρχονται σε οργασμό μπορεί και να βιώνουν πραγματικά έναν.

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top