Σεξ από το πρώτο ραντεβού: Ναι ή όχι;

Τελικά, τί πρέπει να κάνεις;

Το σεξ από το πρώτο ραντεβού ήταν πάντοτε θέμα συζήτησης. Μπορεί για κάποιες να είναι απαγορευτικό, ενώ για άλλες, να μην τις ενδιαφέρουν καθόλου τα στερεότυπα. Σε τελική ανάλυση, το σεξ από το πρώτο ραντεβού είναι καθαρά προσωπική απόφαση και εξαρτάται από το σε ποια φάση βρίσκεσαι συναισθηματικά και διανοητικά.

Η άσχημη κίνηση που κάνει 1 στους 10 ανθρώπους στο σεξ

Επειδή, όμως, η γνώμη του ειδικού μετράει περισσότερο, σού την μεταφέρουμε πιο κάτω, όπως την υποστηρίζει η σεξολόγος Shamyra Howard. 

Πώς να σιγουρευτείς ότι θέλεις να κάνεις σεξ στο πρώτο ραντεβού

Το καλύτερο δωμάτιο του σπιτιού για να κάνεις σεξ

«Παλιά υπήρχαν πολλά ταμπού γύρω από τις γυναίκες που έκαναν σεξ από το πρώτο ραντεβού. Μερικά εξακολουθούν να υπάρχουν, αλλά τόσες πολλές γυναίκες ανακτούν τη σεξουαλικότητά τους κάνοντας αυτό που θέλουν και όχι αυτό που τους λένε να κάνουν. Αν σκέφτεσαι αν το σεξ από το πρώτο ραντεβού είναι για εσένα, το πρώτο βήμα είναι να καταλάβεις αρχικά το γιατί. Γιατί θέλεις να κάνεις σεξ; Είναι επιλογή σου ή νιώθεις πίεση και δυσκολεύεσαι να πεις όχι; Αν είναι επιλογή σου, τότε προχώρα!

Το δεύτερο βήμα είναι να λάβεις υπ' όψιν σου τα σεξουαλικά σου όρια. Το σεξ από το πρώτο ραντεβού ξεπερνά αυτά τα όρια; Αν ναι, σκέψου πόσο σημαντικό είναι να τα τηρείς και ύστερα κάνε τις επιλογές σου», συμβουλεύει η Shamyra Howard.

Σε τελική ανάλυση, η Shamyra Howard υποστηρίζει ότι «επειδή ζούμε σε έναν πραγματικό κόσμο, αντιλαμβανόμαστε ότι πράγματα που δε σχεδιάζουμε πάντα - όπως το σεξ στο πρώτο ραντεβού - συμβαίνουν! Απλώς βεβαιώσου ότι κάνεις σεξ από το πρώτο ραντεβού επειδή το θέλεις, είναι εντός των σεξουαλικών σου ορίων και ότι αξίζει τον κόπο».

Πηγή: mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top