Σχέσεις ψυχής και πόσο εύκολο είναι να τις προσπεράσεις

Όταν οι άνθρωποι νιώθουν ότι συνδέονται σε ένα βαθύτερο επίπεδο

Όσα είπε η Άση Μπήλιου για τη Ροζ Πανσέληνο στο Stars System του Σαββάτου 16/4

Στην αστρολογία υπάρχουν ερωτικές σχέσεις που μπορεί να χαρακτηριστούν μοιραίες (καρμικές), σχέσεις ψυχικής επαφής, και κάποιες άλλες που χαρακτηρίζονται ως δίδυμες φλόγες.

Εάν περιγραφούν με τον απλούστερο τρόπο, είναι εκείνες με τις οποίες οι άνθρωποι νιώθουν ότι συνδέονται σε ένα βαθύτερο επίπεδο.

4 + 1 συμβουλές για να αντέξει η σχέση σου στο χρόνο

Όμως καθώς συχνά περιλαμβάνουν όψεις που συνδέονται με τον Κρόνο (χρονική επανάληψη, κύκλοι ζωής) ή και με τον Πλούτωνα (αναγέννηση), ένας τρόπος να ερμηνευθούν είναι ότι προέρχονται από προηγούμενες μετενσαρκώσεις. Άσχετα αν κάποιος πιστεύει σε αυτό ή όχι, είναι η αίσθηση αυτών των δύο ανθρώπων ότι υπάρχει κάτι σημαντικό που τους ενώνει. Ακόμα και όταν πρωτογνωριστούν η ψυχή τους αισθάνεται μεγάλη οικειότητα και αυτό κάνει τη σχέση τους τόσο μαγνητική. Αισθάνονται την ασφάλεια να είναι ο εαυτός τους, έχουν πολλά κοινά σημεία και νιώθουν αποδεκτοί. Όταν βρίσκονται μαζί αισθάνονται ότι η ψυχή αναγνωρίζει ένα κομμάτι της στον άλλο άνθρωπο.

Η πραγματική διαφορά έγκειται στο γεγονός ότι δεν μπορεί κάποιος να εξηγήσει με τα λόγια ή τη λογική αυτό το συναίσθημα. Δεν έχει να κάνει μόνο με την αγάπη, την εμπιστοσύνη ή τον έρωτα. Αν και όλα αυτά υπάρχουν, δεν εξηγούν όλες τις διαστάσεις αυτής της εμπειρίας ή ότι μπορεί κάποιος να δείχνει περισσότερη υπομονή και ανοχή από όση συνήθως θα έκανε με τους υπόλοιπους που μοιράστηκε παρόμοια συναισθήματα.

Πέντε σημάδια που δείχνουν το πραγματικό ενδιαφέρον του για εσένα!

Ο σκοπός

Κάθε σημαντική σχέση της ζωής έχει να μας διδάξει κάτι. Η διαφορά με αυτές τις ιδιαίτερες σχέσεις είναι ότι έχουν τη δυνατότητα λειτουργήσουν θεραπευτικά για την ψυχή, με έναν τρόπο που μας αναγκάζουν να κάνουμε τεράστια πρόοδο σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, καθώς πλήττουν και κινητοποιούν όλα μας τα μέσα. Ο στόχος τους είναι να μας φέρει σε σύνδεση με τον σκοπό της ζωής μας και να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας.

Λέγεται συνήθως ότι μία πληθώρα από φαινομενικά τυχαία γεγονότα φέρνουν τις σχέσεις ψυχής μαζί. Λέγεται επίσης ότι συνεχίζουν το ταξίδι από εκεί που το άφησαν σε μία προηγούμενη ζωή. Όμως όλα έχουν να κάνουν τελικά με την εξέλιξη και τον χρόνο (Κρόνο). Το σημείο εξέλιξης που βρίσκεται η ψυχή του ενός, είναι πάντα σε συνάρτηση με το εξελικτικό στάδιο που βρίσκεται η ψυχή του άλλου. Ανάλογα λοιπόν με το χρονικό σημείο που θα συναντηθούν, αυτός ο δεσμός μπορεί να πάει σε ορισμένες διαφορετικές κατευθύνσεις.

Αν και η κάθε ιστορία είναι διαφορετική, υπάρχουν συνήθως τρία μοτίβα σχέσεων για τις σχέσεις ψυχής

Διαβάστε αναλυτικά ποια είναι τα τρία μοτίβα σχέσεων για τις σχέσεις ψυχής στο asibiliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top