Οι Έλληνες πρωταθλητές στις ερωτικές επιδόσεις στην Ευρώπη!

Πόσο συχνά κάνουν σεξ;

Πόσοι από σας δεν έχετε φουσκώσει σαν παγώνια από υπερηφάνεια στο άκουσμα ερευνών που βάζουν τους Έλληνες στις κορυφαίες θέσεις παγκοσμίως όσον αφορά στις ερωτικές τους επιδόσεις;

Τι είναι το microcheating και πώς επηρεάζει τη σχέση μας;

Τέτοιες έρευνες κάνουν την εμφάνισή τους συχνά-πυκνά στο Διαδίκτυο αλλά και στα έντυπα, με αυτούς που τις δημοσιεύουν να εστιάζουν φυσικά στα στοιχεία που μας αφορούν ως λαό, ανεξαρτήτως αν πρόκειται για άνδρες ή γυναίκες. Επειδή το ίντερνετ ξεχειλίζει από άρθρα αμφιβόλου προέλευσης και εγκυρότητας, εμείς ψάξαμε για εσάς και σας παρουσιάζουμε την πιο αξιόπιστη έρευνα που έχει γίνει για τις ερωτικές επιδόσεις κάθε λαού.

Έρευνες έδειξαν ότι οι Έλληνες κάνουν σεξ 164 φορές τον χρόνο, κάτι περισσότερο, δηλαδή, από 3 φορές την εβδομάδα, επίδοση που τους φέρνει στην πρώτη θέση της λίστας / φωτογραφία unsplash

Πες μου το ζώδιό σου να σου πω ποιος θα είναι ο χειρότερος μήνας σου

Σύμφωνα με τα δεδομένα της έρευνας (που βασίστηκε σε ένα δείγμα 30.000 ανθρώπων από ολόκληρη την υφήλιο) οι Έλληνες κάνουν σεξ 164 φορές το χρόνο, κάτι περισσότερο, δηλαδή, από 3 φορές την εβδομάδα. Επίδοση που ήταν αρκετή για να μας φέρει στην κορυφή της σχετικής λίστας. Οι Βραζιλιάνοι που ακολουθούν στο νούμερο δύο κάνουν σεξ 20 φορές λιγότερες το χρόνο, που ενώ δεν είναι λίγες, μας κάνει να νιώθουμε ακόμη καλύτερα για τους εαυτούς μας.

Tι δείχνει για την ερωτική μας ζωή η χρήση emojis

Στις θέσεις 3 και 4 βρήκαμε (με έκπληξη για να είμαστε ειλικρινείς) δύο Βόρειους λαούς, τους Πολωνούς και τους Ρώσους. Για την ιστορία να πούμε πως την κορυφαία δεκάδα συμπληρώνουν η Ινδία, η Ελβετία, το Μεξικό, η Κίνα, η Νέα Ζηλανδία και η Ιταλία. Ετερόκλιτη η λίστα αν μη τι άλλο! Στην αντίπερα όχθη, οι λιγότερο «σεξουάλες» του πλανήτη είναι οι Ιάπωνες, που με το απογοητευτικό 48 φορές το χρόνο (λιγότερο από μια φορά την εβδομάδα) πιάνουν κυριολεκτικά πάτο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top