Aισθάνεσαι κουρασμένη συναισθηματικά; Τι να κάνεις

Αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα μολύβι και ένα χαρτί

συναισθηματική κούραση

Νιώθεις μονίμως κουρασμένη. Συναισθηματικά. Λογικό. Κλεισμένοι τον περισσότερο καιρό στο σπίτι, σε συνδυασμό με την αβέβαιη κατάσταση που βιώνουμε, αισθάνεσαι ένα μόνιμο βάρος, που δεν μπορείς να το εξηγήσεις. Αυτό λοιπόν ονομάζεται συναισθηματική εξάντληση.

Το στρες και η υπερβολική σκέψη κάνουν το σώμα σου να μουδιάζει, να μαγκώνει και εν τέλει το εξαντλούν. Έρευνες έχουν αποδείξει ότι μετά από χρόνια συναισθηματικής εξάντλησης, το σώμα παθαίνει ένα σωρό από αυτοάνοσες παθήσεις που τις "παντρεύεσαι" μια ζωή.

Ποια ζώδια σε χωρίζουν χωρίς καμία εξήγηση

Αν το αντιμετωπίσεις εγκαίρως, θα κάνεις ένα τεράστιο δώρο στον οργανισμό σου

Η λύση στο πρόβλημα είναι ένα χαρτί κι ένα μολύβι. Και όμως. Σε ένα λευκό χαρτί, το οποίο θα χωρίσεις στη μέση, θα γράψεις στα αριστερά όσα έχεις. Στα δεξιά, θα σημειώσεις όσα σου λείπουν. Όσα όμως σου λείπουν πραγματικά. Αποδεδειγμένα η αριστερή στήλη θα "γκρεμίσει" τη δεξιά.  Αυτό το χαρτί κράτησε το κάπου που θα το βλέπεις συχνά. Ανανέωνέ το καθημερινά.

Πέντε ζωδιακοί συνδυασμοί που δεν πετυχαίνουν με τίποτα

 

Το σώμα σου θα αρχίσει να αντιδρά θετικά, θα νιώσεις μια ανακούφιση και μια διέγερση. Ο οργανισμός αντιδρά στη συνειδητοποίηση ότι όσα έχει είναι αρκετά για να τον κάνουν ευτυχισμένο. Ότι η παροδική αποδιοργάνωση που αισθάνεται δεν είναι τίποτα μπροστά σε όσα έχει κατακτήσει με κόπο ως σήμερα.

Επιμέλεια: Mylife Team

Πηγή:Mylife.com.cy 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top