Ποιοι παράγοντες στο ωροσκόπιο δείχνουν σχέσεις με διαφορά ηλικίας;

Οι όψεις και οι θέσεις στον γενέθλιο χάρτη

σχέσεις με διαφορά ηλικίας

Στα τόσα χρόνια ανάλυσης ωροσκοπίων έχω καταλήξει ότι ο μεγαλύτερος πανικός είναι αυτός της ηλικίας. Και δεν εννοώ της φυσικής διαδικασίας γήρανσης, που όλοι λίγο πολύ μετά από μια ηλικία φοβόμαστε, καθώς αρχίζουν να εγκαθίστανται όλο και περισσότερες λευκές τρίχες στα μαλλιά μας ή όλο και περισσότερες ρυτίδες.

«Έρωτας με διαφορά»: Στις 28 Ιανουαρίου κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά του Star

Αυτά πλέον και με την εξέλιξη της αισθητικής, της κοσμετολογίας και της πλαστικής αντιμετωπίζονται πολύ πιο εύκολα. Αναφέρομαι κυρίως στον πανικό που φέρουν οι γυναίκες περισσότερο ή τουλάχιστον αυτές τον εκφράζουν, όταν διαπιστώσουν ότι εκείνος ο «νόστιμος» που τις φλερτάρει και τις διεκδικεί είναι μια δεκαετία ή και περισσότερο μικρότερος τους ή είκοσι χρόνια μεγαλύτερος τους, αφού τα κοινωνικά στερεότυπα καλά κρατούν.

«Έρωτας με διαφορά»: Οι χαρακτήρες της νέας σειράς του STAR

Κάποιες φορές ακόμη και μικρότερες διαφορές ηλικίας μπορεί να δημιουργούν πανικό. Πλέον όμως, γίνεται όλο και πιο συχνό το φαινόμενο να δημιουργούνται σχέσεις με διαφορές ηλικίας και μάλιστα η γυναίκα να είναι εκείνη που είναι μεγαλύτερη. Μέχρι μια δεκαετία πριν αυτό ήταν το σύνηθες για τους άντρες μόνο, να σχετίζονται ή να παντρεύονται μικρότερες τους.

Δείτε τη συνέχεια του άρθρου εδώ 

Πηγή άρθρου: www.asibiliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top