Πώς να γίνεις φίλη με τα down σου

Η υπομονή πρέπει να είναι σύμμαχός σου

στενοχώρια

Πόσες φορές είπες θα τα παρατήσεις στην πρώτη δυσκολία; Είτε μιλάμε για επαγγελματικούς στόχους, είτε προσωπικής βελτίωσης, είτε για ανθρώπινες σχέσεις. Αρκετές! Μην νιώθεις ενοχικά, πολλοί άνθρωποι το παθαίνουμε, ειδικά όταν η πτώση έρχεται και αποφασίζουμε να ζήσουμε μέσα σε αυτή.

Έχεις χαμηλή αυτοπεποίθηση; Πώς να το αλλάξεις

Στην ουσία όμως, αυτό είναι το λάθος, χάνουμε τον ενθουσιασμό της προσπάθειας και σταματάμε, αγνοώντας πως η αποτυχία είναι κάτι το φυσιολογικό που σε βοηθάει να εξελιχθείς μέσα από τα λάθη σου και τελικά να γίνεις καλύτερη. Η πτώση έρχεται πάντα εκεί που πιστεύεις πως όλα πάνε καλά, τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα και εσύ νιώθεις, πως αντί να βελτιώνεσαι, συνεχώς «πέφτεις». Πως όμως θα ξεπεράσεις αυτή την δύσκολη περίοδο;

Πώς να τον κάνεις να καταλάβει πως τον αγαπάς χωρίς να του το πεις

Πρώτον θυμήσου πως η ζωή είναι σκληρή, όχι όμως ακατόρθωτη

Πριν αρχίσεις το νέο σου επαγγελματικό project βάλε στο μυαλό σου πως σίγουρα θα υπάρξουν δύσκολές στιγμές, μέχρι να φτάσεις στην ολοκλήρωσή του. Η αποδοχή είναι η καλύτερη πρόληψη σε αυτή την φάση.

Κατέγραψε τες

Ναι σημείωσε στο σημειωματάριο σου, όλες τις δυσκολίες που σκέφτεσαι ότι μπορεί να συναντήσεις στην πορεία σου. Έτσι θα είσαι κατάλληλα προετοιμασμένη ψυχολογικά για το τι σε περιμένει. Μην ξεχνάς όμως και τα απρόβλεπτα.

Tα τρία στάδια του έρωτα και πώς σε επηρεάζουν

Η υπομονή είναι ο σύμμαχος σου

 Σε ότι και να κάνεις, να το θυμάσαι. Χρειάζεται χρόνο για να χτίσεις σχέση εμπιστοσύνης με τον σύντροφό σου. Δεν θα γίνει σε μια μέρα, οπότε μην απογοητεύεσαι αν δεν πετύχει με την πρώτη, συνέχισε να παλεύεις για αυτό που θέλεις να πετύχεις.

Κάνε διάλειμμα

 Όταν δεις ότι τα πράγματα δυσκολεύουν αρκετά και πιέζεσαι, αντί να τα παρατήσεις, κάνε ένα διάλειμμα. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου να ξεκουραστεί και να ανακτήσει δυνάμεις για να συνεχίσεις.

Last but not least

 να έχεις στο μυαλό σου το στόχο που θέλεις να φτάσεις. Θυμήσου γιατί ξεκίνησες αυτή την προσπάθεια και ότι η κορυφή σε περιμένει, αρκεί να μην τα παρατήσεις. Άλλωστε εσύ αποφασίζεις αν θα παλέψεις για την άνοδο σου ή θα ζήσεις μέσα στην πτώση σου.

Συντάκτης :Κωνσταντίνα Κύρκου

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top