Πώς να τον κάνεις να καταλάβει πως τον αγαπάς χωρίς να του το πεις

Υπάρχουν τρόποι να του δείξεις

ζευγάρι

Αν είσαι σε μια υγιή και σωστή σχέση, τότε αργά ή γρήγορα θα έρθει η στιγμή, που θα κοιτάξεις τον άνθρωπο δίπλα σου συνειδητοποιώντας ότι τον έχεις ερωτευτεί! Υπάρχει η πιθανότητα να είσαι αρκετά αυθόρμητη, ώστε απλά να γυρίσεις να του πεις «σ' αγαπώ», χωρίς κανέναν φόβο. Αν δεν είσαι όμως;

Νέα εποχή… μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξεις επάγγελμα;

Δεν είναι απίθανο κάτι να σε κρατάει από το να το πεις δυνατά! 

Δεν χρειάζεται να πιεστείς και να το πεις, αν δεν πιστεύεις ότι έχει έρθει η κατάλληλη στιγμή. Αν θες όμως να το πεις, και κάπου κολλάς... δείξε το! Υπάρχουν τρόποι να του δείξεις πώς αισθάνεσαι, χωρίς το «σ' αγαπώ» να βγει από τα χείλη σου ακόμα. Εξάλλου, ας μην ξεχνάμε ότι, οι πράξεις μιλάνε πιο δυνατά από τις λέξεις! 

Tα τρία στάδια του έρωτα και πώς σε επηρεάζουν

Να είσαι καλή ακροάτρια

Μην κάθεσαι απλά να τον ακούς κουνώντας το κεφάλι. Δώσε προσοχή σε ό,τι σου λέει και διέκοψέ τον για να κάνεις ερωτήσεις και σχόλια –όχι κριτική-. Αν πραγματικά τον ακούσεις, δεν θα καταλάβει μόνο πως τον αγαπάς, αλλά θα είσαι σε θέση να κάνεις και πράξεις που μαρτυρούν τον έρωτα σου. Είναι σημαντικό, να μη χαζεύεις στο κινητό την ώρα που σου μιλάει!

Δείξε ότι τον εκτιμάς

Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με πολλούς τρόπους. Να λες ευχαριστώ κάθε φορά που κάνει κάτι για εσένα –ειδικά αν πρόκειται για κάτι που ξέρεις πως οι περισσότεροι δεν θα το έκαναν- και να μην ντρέπεσαι να τον ρωτάς πράγματα ή να του ζητάς συμβουλές, όταν γνωρίζεις ότι σε κάποιον τομέα υπερέχει σε σχέση με εσένα. Το αποτέλεσμα δεν θα είναι να αισθανθεί ανώτερος και να σε περάσει για χαζή, αλλά να καταλάβει ότι τον εκτιμάς και τον θαυμάζεις.

Μικρές ενδείξεις που δείχνουν πως κάτι δεν πάει καλά στη σχέση σου

Να έχεις κατανόηση

Να του δίνεις χώρο. Στις περισσότερες των περιπτώσεων ένας καυγάς δεν είναι απαραίτητος. Άργησε να έρθει γιατί είχε πολλή δουλειά;  Τελικά δεν θέλει να πάτε κάπου έξω γιατί είναι κουρασμένος από τη δουλειά; Αυτό το Σάββατο θέλει να δει τους φίλους του; Πριν αποφασίσεις ότι αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για γκρίνιες, σκέψου ποια θα ήθελες να είναι η δική του στάση, όταν κάποια στιγμή αντιστραφούν οι ρόλοι. Η κατανόηση δεν είναι μόνο η υγιής αντίδραση για τη σχέση σας, αλλά και η απόδειξη ότι τον νοιάζεσαι αρκετά, ώστε να μην βάζεις τον εγωισμό σου πάνω από εκείνον.

Κάνε συμβιβασμούς

Δεν χρειάζεται να γίνεται πάντα το δικό σου. Σε μία σχέση πρέπει να είναι και οι δύο ευχαριστημένοι, γι’ αυτό καλό είναι να αναζητάς πάντα τη χρυσή τομή, ακόμα και για τα μικρά πράγματα.

Ξεβολέψου

Οι μικρές ή και οι μεγάλες χειρονομίες πάντα αποτελούν δείγμα αγάπης και ενδιαφέροντος. Το να φέρεις το αγαπημένο του γλυκό δείχνει ήδη ότι τον σκέφτηκες, αλλά η πράξη αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία, αν οδήγησες και πας στην άλλη άκρη της πόλης για να το βρεις. 

Επιμέλεια: MyLifeTeam

Πηγή:mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top