Μικρές ενδείξεις που δείχνουν πως κάτι δεν πάει καλά στη σχέση σου

Καλό είναι όσο μπορείς να τα βελτιώσεις

ζευγάρι

Σε μια υγιή σχέση μεταξύ δύο ερωτευμένων ανθρώπων φυσικά και υπάρχουν παράπονα και εντάσεις. Σίγουρα αυτό σημαίνει ότι οι όμορφες στιγμές, πρέπει να είναι περισσότερες από τις συγκρούσεις και τις γκρίνιες. Μέχρι εδώ, όλοι τα γνωρίζουμε αυτά λίγο-πολύ. Όμως τι γίνεται με εκείνες τις μικρές «κακές» στιγμές που επαναλαμβάνονται συνεχώς και δείχνουν ότι η σχέση σας δεν πάει τόσο καλά όσο νόμιζες; Μην αγνοείς τα σημάδια, γιατί κάτι πολύ σημαντικό θέλουν να σου πουν.

Είσαι ερωτευμένη μαζί του αλλά... έχει άλλη;

Πρώτο και κύριο, δεν δείχνει την ίδια στοργή που σου έδειχνε στην αρχή. Όσο περνάει ο καιρός είναι λογικό να μην είστε κολλημένοι ο ένας με τον άλλο, όμως η στοργικότητα παραμένει σε βάθος χρόνου. Αν σταματήσει να υπάρχει για μεγάλο χρονικό διάστημα, σίγουρα κάτι τρέχει.

Τον παίρνεις τηλέφωνο ή του στέλνεις μήνυμα πάντα πρώτη

Ναι σου απαντάει φυσικά, αφού υποτίθεται έχετε σχέση, όμως για δοκίμασε μια μέρα να μην τον καλέσεις εσύ, τι θα συμβεί;

Θες να αποκτήσεις ψυχική ευεξία; Τι να κάνεις

Αμήχανη σιωπή

 Υπάρχουν αρκετές φορές που δεν έχετε κάτι να πείτε πέρα από τα βασικά; Σίγουρα σε καθημερινή βάση μπορεί να μην κάνετε πολλές συζητήσεις, όμως όταν αρχίζει να φθίνει η επικοινωνία, χάνετε μεγάλο μέρος της ουσίας της σχέσης. Είναι ύπουλη αυτή η ένδειξη γιατί γίνεται στα σιωπηλά. Έχε το νου σου!

Κάνεις μόνη σου σχέδια

 Δεν είναι απαραίτητα κακό να προγραμματίζεις μόνη σου ένα ταξίδι για τους δύο σας. Το κακό είναι να το κάνεις πάντα μόνο εσύ ενώ εκείνος δεν έχει βάλει ποτέ το «χεράκι» του για κάτι αντίστοιχο.

Ο καναπές έχει αντικαταστήσει τις εξόδους σας

Που είναι τα δείπνα, που είναι τα ποτά και τα κλαμπς με χορό μέχρι το πρωί, που οι εκδρομές και τα ξαφνικά ραντεβού μετά την δουλειά σου; Αν χάθηκαν όλα αυτά και εσείς απλά βλέπετε ταινίες και σειρές κάθε μέρα, τότε σκέψου το καλύτερα.

Σε έχει κουράσει

Αν έχεις παρατηρήσει όλα τα παραπάνω αλλά η προσπάθεια να τα αντιμετωπίσεις σε κουράζει γιατί γνωρίζεις ότι θα είναι μονόπλευρη, σκέψου σοβαρά το ενδεχόμενο να την σταματήσεις πριν σου κάνει κακό στην ψυχολογία σου.

Συντάκτης: Κωνσταντίνα Κύρκου

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top