Είσαι ερωτευμένη μαζί του αλλά... έχει άλλη;

Δες πώς πρέπει να συμπεριφερθείς

Ερωτευμένη γυναίκα

Ναι είναι ωραίο πράγμα ο έρωτας, αλλά καμιά φορά χρειάζεται να ακούμε και τη λογική μας. Προσπάθησε να μη σε κυριεύσει το πάθος και το συναίσθημα της στιγμής και προπαντός, μη φερθείς εγωιστικά γιατί αυτό θα σου γυρίσει μπούμερανγκ.

Η αλήθεια είναι, πως αν το δεις από τη λογική πλευρά, θα πρέπει να κάνεις πίσω. Ούτε σε σένα θα άρεσε να μπει ένα τρίτο πρόσωπο ανάμεσά σας. Οπότε καλό θα ήταν να σεβαστείς την κατάσταση ως έχει, και να επικρατήσει η λογική σου. Άλλωστε, μπορείς να εμπιστευθείς έναν άνθρωπο, που έχει σχέση με άλλη γυναίκα αλλά δείχνει ενδιαφέρον και σε σένα; Κι αν είσαστε μαζί στο μέλλον και σου κάνει τα ίδια; Σίγουρα τα σκέφτεσαι κι αυτά... Και μάντεψε, η πληγωμένη της όλης υπόθεσης, θα είσαι μόνο εσύ.

Παρ' όλ' αυτά, είσαι ερωτευμένη μαζί του, και είναι λογικό να μη ξέρεις πώς να κινηθείς και πώς να φερθείς. Να τον διεκδικήσεις ή όχι; Να του το πεις ή να το κρατήσεις για τον εαυτό σου;

Δες μερικές συμβουλές επί του θέματος

Καταρχάς, σκέψου εάν πράγματι σε ενδιαφέρει ο συγκεκριμένος άντρας, πριν μπεις στην όλη διαδικασία. Είναι ήδη δεσμευμένος με κάποια άλλη γυναίκα, πόσο έντιμο είναι από πλευράς σου να του εκδηλώσεις ενδιαφέρον, εάν σε μερικές εβδομάδες π.χ. τον βαρεθείς;

Δείξε του ότι είσαι εδώ

Εάν πραγματικά σε ενδιαφέρει, δείξε του ότι υπάρχεις. Το ότι έχει σχέση, δε σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και ευτυχισμένος. Ίσως να είναι σε μια περίοδο που η σχέση τελειώνει ή ήδη έχει τελειώσει και είναι μαζί από συνήθεια. Σίγουρα δε θέλεις να είσαι αιτία χωρισμού ούτε να γίνεις το τρίτο πρόσωπο. Γι' αυτό, προσπάθησε να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για τη σχέση του. Να είσαι επικοινωνιακή και εξωστρεφής. Μην γίνεις όμως κουραστική, επίμονη ή προκλητική.

Να είσαι διακριτική

Διατήρησε μια διακριτική παρουσία. Μπορείς απλά να βρίσκεσαι κοντά στο περιβάλλον του, με μια φιλική διάθεση και δείχνοντας την κοινωνική και επικοινωνιακή σου πλευρά. Εάν αρχίσει με τον καιρό να ανταποκρίνεται θετικά, σίγουρα θα είστε και οι δύο πιο ανοιχτοί να συζητήσετε για περισσότερα θέματα, και θα αποκτήσετε μεγαλύτερη οικειότητα.

Να είσαι ειλικρινής

Δεν χρειάζεται να προβείς σε πολύ προσωπικές αποκαλύψεις. Να είσαι όμως ευθύς άνθρωπος, και ειλικρινής προς αυτόν που έχεις απέναντί σου. Μην προσπαθήσεις να τον εντυπωσιάσεις με ψευδείς δηλώσεις. Φέρε τον πιο κοντά σου με εργαλείο την ειλικρίνεια που σε διέπει... δεν έχουν όλες αυτές την αρετή! Μη γίνεις πιεστική. Φρόντισε να είσαι ευχάριστη, να τον κοιτάζεις μέσα στα μάτια όταν του μιλάς, να τον αγγίζεις διακριτικά και τρυφερά, να τραβάς την προσοχή του και να βρίσκεις θέματα να συζητάτε. Αν δείχνεις θαυμασμό στο πρόσωπό του, και κάνεις φιλοφρονήσεις ή του δείχνεις πόσο χρήσιμος είναι και ζητάς τη βοήθειά του, σίγουρα όλο αυτό θα του ανεβάσει το ηθικό, θα τον ανανεώσει και θα τονώσει το εγώ του. Ίσως από εκει και πέρα να θέλει να κρατά περισσότερη επαφή μαζί σου.

Σε καμία περίπτωση, μην μπεις σε συγκρίσεις

Αν έχει αρχίσει και εκείνος να δείχνει ενδιαφέρον, αν έχει χωρίσει επειδή δεν τον γεμίζει η σχέση του... μην αρχίσεις τις συγκρίσεις! Είτε γίνει αυτό είτε όχι, και καθ’ όλη τη διάρκεια των παραπάνω βημάτων, εσύ να μην συγκρίνεις ποτέ τον εαυτό σου με την άλλη κοπέλα. Μην συγκρίνεις στοιχεία του χαρακτήρα της με δικά σου, συνήθειές της με δικές σου. Είναι επίσης σημαντικό και ακόμα καλύτερο, να μην ξεκινάς εσύ πρώτη καμία συζήτηση που να την αφορά. Το να φανείς ανώτερη, καλύτερη ή πιο σωστή από εκείνην, δεν θα σε ωφελήσει. Μια τέτοια… στρατηγική, μόνο καλό δεν θα σου κάνει.

Συνοπτικά, αν είσαι ερωτευμένη με κάποιον που έχει σχέση, βεβαιώσου για τα συναισθήματά σου. Σκέψου ώριμα και μην προσπαθήσεις να υποβιβάσεις τη σχέση του. Προσπάθησε να έρθεις κοντά του αλλά αν εκείνος, δεν σου δώσει το «πράσινο φως», κάνε στροφή και φύγε.

Πηγή: mylife.com.cy

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top