Πώς να τον κάνεις να σε θέλει σαν τρελός με 5 απλά βήματα!

Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο!

ζευγάρι

Η εμπειρία ετών και πολλών πολλών γυναικών είναι "συμπυκνωμένη" σε πέντε μικρά, αλλά εξαιρετικά πολύτιμα βήματα που θα τον βοηθήσουν να δει πόσο καλή είσαι για εκείνον και ... να σε θέλει σαν τρελός!

Να μη δείχνεις απελπισμένη

Δείξε ότι τον θέλεις αλλά μη δείχνεις ότι είναι το μοναδικό που σε απασχολεί στη ζωή σου. Στείλε μήνυμα, αλλά αν δε λάβεις απάντηση, μη στείλεις άλλο. Αν θέλει, θα απαντήσει.  Κάνε τη ζωή σου, διασκέδασε και δείξε του πόσο ενδιαφέρουσα προσωπικότητα είσαι. Όταν βρίσκεστε στον ίδιο χώρο μην τον κοιτάς σαν «ξερολούκουμο», παίξ’ το και λίγο αδιάφορη! Πιάνει! 

Να είσαι ο εαυτός σου

Προφανώς και σε κανέναν δεν αρέσουν οι άνθρωποι που προσποιούνται ότι είναι κάτι άλλο από αυτό που είναι στην πραγματικότητα. Μη διστάσεις να δείξεις τον πραγματικό σου εαυτό και να τον κατακτήσεις με αυτόν. Άλλωστε, αυτόν θέλεις να ερωτευτεί, όχι ένα ψέμα.

Να είσαι αυθόρμητη

Είναι τόσο σέξι μία γυναίκα που είναι αυθόρμητη. Θυμίζει παιδί και το συγκεκριμένο δεν είναι ποτέ αδιάφορο στους άντρες οι οποίοι έλκονται από την αθωότητα, τον ενθουσιασμό και το πάθος.

Να φροντίζεις τον εαυτό σου

Σίγουρα καμία μας δεν εμφανίζεται «στην τρίχα» καθημερινά. Ωστόσο, όταν θέλουμε να προσεγγίσουμε έναν άντρα η εμφάνισή μας παίζει καθοριστικό ρόλο. Οι άντρες είναι εξ’ ορισμού οπτικοί τύποι και έλκονται σαν μαγνήτες απ’ τις όμορφες και περιποιημένες γυναίκες.

Να μη ζηλεύεις

Οι άντρες δε λατρεύουν τίποτα περισσότερο από μία χαλαρή, γλυκιά και κουλ γυναίκα. Αντιθέτως, σιχαίνονται τη ζήλεια, την γκρίνια και την καταπίεση. Πράξε ανάλογα!
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top