Νωρίτερα από το τέλος της σεζόν ολοκληρώνεται η εκπομπή Πάμε Δανάη, με την Δανάη Μπάρκα.
Η καθημερινή μεσημεριανή εκπομπή του Mega, όπως όλα δείχνουν, δεν παίρνει το εισιτήριο για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και πρόκειται να ρίξει πρόωρα αυλαία, αυτή την Παρασκευή 9 Μαΐου.
Τη Δευτέρα 5 Μαΐου, η παρουσιάστρια ενημέρωσε τους συνεργάτες της για την απόφαση του σταθμού.
Το «Πάμε Δανάη», που φέτος μετακινήθηκε στη μεσημεριανή ζώνη, παρά τις προσπάθειες που έγιναν κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής σεζόν από τους συντελεστές της, δεν κατάφερε να ανακάμψει όσον αφορά στα νούμερα της τηλεθέασης και κάπως έτσι, λήφθηκε η απόφαση για την ολοκλήρωση της εκπομπής πρόωρα.
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το μήνυμα που έστειλε στην Μπάρκα για το ξαφνικό κόψιμο του Πάμε Δανάη
«Δεν έχει λογική. Με την Ελεονώρα η όποια κίνηση έγινε, έγινε μεγάλη εβδομάδα, τώρα μένουν δε μένουν δυο μήνες για να ολοκληρωθεί η σεζόν», ανέφερε η Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day.
Στη συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε on air: «Σχολιάζουμε πώς μια ομάδα ενημερώνεται δυο ημέρες πριν ότι την Παρασκευή αποχαιρετάει και ολοκληρώνεται η σεζόν. Εγώ έστειλα ένα μήνυμα στην Δανάη και της είπα «κάθε τέλος μια αρχή».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.