Μια ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο Αντώνης Κανάκης μέσα από το Ράδιο Αρβύλα το βράδυ της Τρίτης με αφορμή όσα συζητιούνται δημόσια για την υπόθεση των Τεμπών. Ο Θεσσαλονικιός παρουσιαστής θυμήθηκε τον πατέρα του, ο οποίος έχει φύγει εδώ και χρόνια από τη ζωή.
Κανάκης για 3χρονο Άγγελο: «Εύχομαι η κόλαση να είναι αληθινή»
«Μου ‘ρθε στο μυαλό ο συγχωρεμένος ο μπαμπάς μου, ο οποίος όλη του τη ζωή ήλπιζε ότι κάτι θα γίνει σε αυτή τη χώρα. Το εγκεφαλικό το έπαθε βλέποντας ειδήσεις, δεν ξέρω αν το έπαθε εξαιτίας αυτών που έβλεπε στις ειδήσεις, αλλά το έπαθε εκεί. Κι έβλεπε πάντα ειδήσεις, γιατί ζούσε με αυτή την ελπίδα», είπε αρχικά.
«Από μικρό παιδί μου πέρασε το πόσο κακό έχουν κάνει τα κόμματα στην Ελλάδα. Ο μπαμπάς μου ήταν ένας ιδιαίτερα πολιτικοποιημένος, αλλά καθόλου κομματικοποιημένος άνθρωπος», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής.
Αντώνης Κανάκης - Τηλεφώνησε on air στη μαμά του: «Μαμά, να σε ρωτήσω κάτι»
«Θέλω να ελπίζω ότι δεν υπάρχει Νεοδημοκράτης, αλλά Έλληνας πολίτης που αξιολόγησε ότι τη σήμερον ημέρα η καλύτερη επιλογή για τη χώρα του είναι η Νέα Δημοκρατία. Κι ούτω καθεξής για όλα τα κόμματα. Αυτό όμως που μας έχουν κάνει κι είναι η μεγαλύτερή μας ήττα ως πολίτες, είναι ότι μας έχουν βάλει σε ένα ομαδικό παιχνίδι με οπαδική νοοτροπία και σκοτωνόμαστε μεταξύ μας για λογαριασμό αυτών που μας κοροϊδεύουν», πρόσθεσε ο Αντώνης Κανάκης για τα Τέμπη.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.