Σοφία Μουτίδου: «Είμαι χρόνια σε αγωγή, παίρνω αντικαταθλιπτικά»

Όσα αποκάλυψε η ηθοποιός και για το τηλεοπτικό της μέλλον

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Σοφίας Μουτίδου

Καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά ήταν το μεσημέρι της Τετάρτης η Σοφία Μουτίδου

Σοφία Μουτίδου: «Ήσουν και θα είσαι ο πρώτος μου έρωτας, με ρήμαξες»

Η πολυσυζητημένη κωμικός παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, όπου μεταξύ άλλων, μίλησε για την ψυχοθεραπεία και τον σημαντικό ρόλο που έχει παίξει η ψυχανάλυση στη ζωή της.

Η Σοφία Μουτίδου με τη Φαίη Σκορδά

Η Σοφία Μουτίδου με τη Φαίη Σκορδά

«Είμαι 11 χρόνια σε ψυχοθεραπεία. Κάποια στιγμή έχει αποτελέσματα διαφορετικά. Δηλαδή αφού γεύτηκα το από μέσα, είπα να σπουδάσω το από εκεί. Κάνω εννέα χρόνια με τον ίδιο ψυχοθεραπεία και δύο πριν με μια άλλη. Θέλω σιγά-σιγά να περάσω στο ψυχοθεραπευτικό τομέα, στον συμβουλευτικό, γιατί δεν έχω πτυχίο», ανέφερε αρχικά.

Σοφία Μουτίδου: Kι εγώ είμαι η επιζήσασα από μια αυτοκτονία, του άντρα μου

Η Σοφία Μουτίδου αποκάλυψε πως ξεκίνησε ψυχοθεραπεία πρώτη φορά όταν είχε μια δυσφορία με τον γάμο της, ενώ η δεύτερη ήταν μετά τον θάνατο του συζύγου της.

Η Σοφία Μουτίδου μίλησε για τη μάχη της με την κατάθλιψη

Η Σοφία Μουτίδου μίλησε για τη μάχη της με την κατάθλιψη

«Πένθη, γάμοι, γεννήσεις, δεν είναι απλά πράγματα, είναι βαριά πράγματα στη ζωή ενός ανθρώπου… Είμαι χρόνια σε αγωγή. Παίρνω αντικαταθλιπτικά, το έχω δηλώσει. Έχω πολλά πένθη να διαχειριστώ, πολλές ορμόνες που είναι ταραγμένες. Ταυτόχρονα όμως δε σταματάω τη θεραπεία, δεν παίρνω μόνο τα χάπια και όλα καλά. Διατροφή δεν κάνω για να γίνω όμορφη μόνο, αλλά για να πονάω λιγότερο πια. Έχω πόνους πολλούς με την κλιμακτήριο, στα ισχία μου. Φριχτούς πόνους στα κόκκαλα. Πρέπει να χάσω κιλά, να γυμναστώ», εξομολογήθηκε. 

Σοφία Μουτίδου: Έχασε 8 κιλά και μας δείχνει την αλλαγή στο σώμα της

Η γνωστή ηθοποιός διευκρίνισε κι όσα ακούγονται για την επιστροφή της εκπομπής The Booth: «Κοίταξε, εμείς έχουμε όντως εντολή. Έχουμε εντολή όντως ότι θα γίνει, αλλά τώρα πραγματικά δεν είμαι το κανάλι για να ξέρω. Στο OPEN με την ίδια σύνθεση, τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη. Θα είμαστε όλοι. Μας το έχουν πει κανονικότατα. Δεν παίρνω τη θέση του καναλιού, αλλά εμείς ξέρουμε ότι θα γίνει».

«Δεν έχουμε υπογράψει ακόμα», διευκρίνισε η Σοφία Μουτίδου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top