Σοφία Μουτίδου: Kι εγώ είμαι η επιζήσασα από μια αυτοκτονία, του άντρα μου

H ηθοποιός αναφέρθηκε στην αυτοκτονία του πρώην συζύγου της

Σοφία Μουτίδου

H Σοφία Μουτίδου έκανε μία σπάνια αναφορά στην αυτοκτονία του πρώην συζύγου της μέσα από ένα βίντεο στο κανάλι της στο Youtube.

Ο Θεόδωρος Ευαγγελόπουλος είχε δώσει τέλος στη ζωή του στις 10 Απριλίου του 2015, το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης. Ο 43χρονος επιχειρηματίας τραυματίστηκε θανάσιμα με μία σφαίρα στο κεφάλι, ενώ ο λόγος, σύμφωνα με τα όσα είχαν γίνει γνωστά τότε ήταν οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε.

H Σοφία Μουτίδου αγκαλιά με την κόρη της - Οι ευχές για τη γιορτή της

Με αφορμή τον άνδρα από τη Θεσσαλονίκη που σκότωσε την πρώην σύζυγό του και στη συνέχεια έδωσε τέλος και στη δική του ζωή, η ηθοποιός αναφέρθηκε και στον πρώην σύζυγό της, λέγοντας: «Ουσιαστικά μόνο αν απειληθούμε αρχίζουμε και νοιαζόμαστε επί της ουσίας. Μόνο αν ένας δικός σου άνθρωπος πέσει στα ναρκωτικά θα κοιτάξεις το πρόβλημα πραγματικά. Μέχρι τότε έλεγες το πρεζόνι.

Μόνο αν ένας δικός σου άνθρωπος σηκώσει πιστόλι απέναντι στον άλλον ή στον ίδιο του τον εαυτό θα σκύψεις πάνω από την ψυχική νόσο που υπάρχει βάσιμη υποψία να μη γνώριζες. Μη ξεχνάτε ότι κι εγώ είμαι η επιζήσασα από μια αυτοκτονία, του άντρα μου. Έτσι λεγόμαστε εμείς που επιβιώσαμε από μια αυτοκτονία… Όταν λοιπόν έρχεσαι αντιμέτωπος με κάτι που είναι οριακό σε κάποιον, τότε ιδρώνει το αυτί σου να κοιτάξεις τις νόσους των άλλων και να κοιτάξεις με μεγαλύτερη κατανόηση και διάθεση επίλυσης των πραγμάτων και όχι χαρακτηρισμού και κατάκρισης».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top