MasterChef: Η συντριπτική ήττα, η παγίδα και το ξέσπασμα - Δείτε το τρέιλερ

Τι θα γίνει στο επεισόδιο 58 του MasterChef στις 11/4/24

Δείτε το trailer του νέου επεισοδίου

Στο χθεσινό επεισόδιο (Τετάρτη 10/4) του MasterChef, η Ομαδική Δοκιμασία στη λίμνη Βουλιαγμένης απαίτησε και από τα δυο μαγειρικά στρατόπεδα όλη τους τη δημιουργικότητα και όλες τις γνώσεις τους για τις κουζίνες της Ελλάδας, της Ιαπωνίας, της Ιταλίας και της Ισπανίας. 

Απόψε, Πέμπτη 11 Απριλίου, η ώρα του συμβουλίου έφτασε κι οι δυο μπριγάδες αναμένουν με αγωνία το τελικό αποτέλεσμα! 

Χαμός στο MasterChef: Η Χριστίνα σηκώνεται να φύγει από το συμβούλιο

Παρά τη φιλότιμη προσπάθεια που έκαναν και οι δυο μπριγάδες, οι τρεις chef  κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο καλεσμένος τους chef John Σκοτίδας,  εντόπισαν λάθη και αδυναμίες στα πιάτα, που δοκίμασαν.  

Η νίκη της γκρι μπριγάδας προκαλεί αναμενόμενους τριγμούς και προβληματισμό στην μπορντό μπριγάδα, με μαγειρικές, και όχι μόνο, αλληλοκατηγορίες να ανταλλάσσονται ανάμεσα στα μέλη της. Μετά το άκουσμα της ετυμηγορίας ξεκινάει η αναζήτηση των ευθυνών και των λαθών, που οδήγησαν στην ήττα.  

MasterChef: «Πάρε ένα πόστο μαντάμ και άσε μας να κάνουμε τη δουλειά μας»

Η Δοκιμασία Ασυλίας, με ζητούμενο ένα τέλειο ριζότο α λα μιλανέζε, θα δυσκολέψει αρκετά τα μέλη της μπορντό μπριγάδας. Επίπονη και επώδυνη θα είναι και η Διαδικασία Ψηφοφορίας, με την ένταση να ανεβαίνει κατακόρυφα.  

MasterChef: Το παράπονο του Κουτσόπουλου για τις στιλιστικές επιλογές!

Ποιο μέλος της μπορντό μπριγάδας θα καταφέρει να κερδίσει την ασυλία και ποιοι θα είναι οι άλλοι δυο υποψήφιοι προς αποχώρηση, που θα «παλέψουν» για να διατηρήσουν τη θέση τους στο MasterChef 2024, μαζί τον Αλέξανδρο Λούπο και τον Άνχελ Σαχπαζή;

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top