MasterChef: Η μάχη του τσίλλερ και η «πανωλεθρία» στο Mystery Box

Δείτε το trailer!

Στο προηγούμενο επεισόδιο (Παρασκευή 22/3) ο Χρήστος Γανίτης ήταν αυτός που, τελικά, μαγείρεψε για τελευταία φορά στην κουζίνα του MasterChef 2024 και αποχώρησε οριστικά από τον διαγωνισμό.

Απόψε, Δευτέρα 25 Μαρτίου, μια νέα...γλυκιά εβδομάδα, με θέμα τη ζαχαροπλαστική, ξεκινάει για τους 15 διαγωνιζόμενους, που συνεχίζουν την πορεία τους στον μαγειρικό μαραθώνιο του MasterChef 2024!

Ο αρχηγός της μπορντό μπριγάδας, Γιάννης Κούρτογλου, έχει, για μια ακόμα φορά, τη μαγειρική τράπουλα στα χέρια του, αφού θα είναι αυτός που θα φτιάξει όλα τα ζευγάρια των μονομαχιών. 

Η νέα εβδομάδα ξεκινά με δοκιμασία Mystery Box και αυτή τη φορά τους περιμένει ένα κουτί για «τολμηρούς», που κρύβει αρκετές εκπλήξεις! Ποιοι θα αποφασίσουν να «προκαλέσουν» την τύχη τους και να ρισκάρουν μέχρι τέλους και ποιοι θα προτιμήσουν πιο ασφαλή μαγειρικά μονοπάτια; Ο παράγοντας τύχη θα παίξει σημαντικό ρόλο και αυτή τη φορά, αλλά η ευελιξία και η προσαρμοστικότητα θα είναι τα βασικά ζητούμενα.

Ο διαγωνισμός γίνεται όλο και πιο δύσκολος και αυτή τη στιγμή οι επίδοξοι MasterChefs οφείλουν να επιμείνουν περισσότερο στον στόχο τους. Η προηγούμενη εβδομάδα έφερε στην επιφάνεια αρκετές διαμάχες και προστριβές ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους. Θα επηρεάσει η ψυχολογία τους τη μαγειρική τους απόδοση;

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ζητούν από τους διαγωνιζόμενους ευφάνταστα και νόστιμα γλυκά πιάτα. Εκείνοι με τις λιγότερο καλές προσπάθειες θα βρεθούν σε δυσμενή θέση και στην περίπτωση ήττας της μπριγάδας τους θα κινδυνεύσουν να ψηφιστούν από τους συμπαίκτες τους.

Η μπορντό ή η γκρι μπριγάδα θα καταφέρει να αποφύγει την πικρή εμπειρία της ψηφοφορίας, από την οποία θα προκύψει ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, για αυτή την εβδομάδα;

Head of Productions: Σάββας Βέλλας

Senior Executive Producer: Γιάννης Θηραίος

Creative Producer: Θανάσης Μητρέλιας

Executive Producer: Βασίλης Γεωργιάδης

Σκηνοθεσία: Κώστας Τριπύλας

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιώργος Μιχελής

Σκηνογράφος: Χριστίνα Κωστέα

Οργάνωση Παραγωγής: Χρήστος Γκόγκας

Εκτέλεση παραγωγής: Green Pixel Productions

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top