MasterChef: «Χάος... αυτό γίνεται αυτή τη στιγμή!» - Δείτε το τρέιλερ

Τι θα γίνει στο επεισόδιο της Τρίτης 19 Μαρτίου στις 21.00 στο Star

Πολλές και σημαντικές οι εξελίξεις και οι ανατροπές στην κουζίνα του MasterChef 2024!

Στο χθεσινό επεισόδιο ο Ηλίας Παναγιώτου από την γκρι μπριγάδα, προκάλεσε τον αρχηγό της αντίπαλης μπριγάδας, Γιάννη Κούρτογλου, σε μαγειρική μονομαχία για την αρχηγία, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις και στα δυο μαγειρικά στρατόπεδα.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef

Η ήττα του, όμως, τον έθεσε απευθείας ως τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Το τελικό σκορ από τις συνολικές μονομαχίες των δυο μπριγάδων ήταν 4-4. Η νίκη, τελικά, πήγε στη γκρι μπριγάδα, αφού ο Κώστας Φρέτζιος είχε το καλύτερο πιάτο από όλους τους διαγωνιζόμενους και ήταν αυτός που κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ!

MasterChef 2024: Γιάννης ή Ηλίας; Ποιος θα είναι ο αρχηγός των «μπορντό»;

Ο Χρήστος Γανίτης, ο οποίος επέστρεψε στην κουζίνα του MasterChef 2024 εξαιτίας της οικειοθελούς αποχώρησης της Τάνιας Παλ, μετά και την ήττα της μπορντό μπριγάδας, ήταν αυτός που αναδείχθηκε ως ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση από τη Διαδικασία Ψηφοφορίας.

MasterChef: Δύο υλικά «παγίδες» στο Τεστ Δημιουργικότητας

Απόψε, Τρίτη 19 Μαρτίου, έχει Τεστ Δημιουργικότητας για τους διαγωνιζόμενους με δυο βασικά υλικά: αυγά και ένα κοτόπουλο ολόκληρο, με αρχικό χρόνο μαγειρικής τα 45 λεπτά. Ο Άνχελ Σαχπαζής, ο αρχηγός της γκρι μπριγάδας, θα είναι αυτός που θα ορίσει όλα τα ζευγάρια των μονομαχιών. Θα έχει επίσης τη δυνατότητα να δώσει σε όποιους δυο παίκτες εκείνος επιθυμεί 60 λεπτά χρόνο μαγειρικής.

MasterChef 2024: Οι τρεις σεφ και κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Θα καταφέρει η γκρι μπριγάδα να κατακτήσει μια δεύτερη συνεχόμενη νίκη, ώστε να αποφύγει τη Διαδικασία της Ψηφοφορίας ή θα πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα η μπορντό μπριγάδα για να μη βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να αναδείξει τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση, για αυτή την εβδομάδα;

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top