Zήνα Κουτσελίνη: «O πνευματικός μου μού έχει πει να μάθω να συγχωρώ»

Tι είπε για τη σχέση της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου & το λάθος του ΣΚΑΪ

Αποσπασμα από τη συνέντευξη της Ζήνας Κουτσελίνη στην εκπομπή Status/ βίντεο Breakfast@Star

Καλεσμένη στην εκπομπή Status του Κωνσταντίνου Καμέα ήταν η Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο «λάθος» του ΣΚΑΪ, αλλά και στη σχέση της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Εξομολογήθηκε δε, ότι ο πνευματικός της τη συμβουλεύει να μάθει να συγχωρεί.

Ζήνα Κουτσελίνη: Η εξομολόγηση για τον θυμό και το γράμμα στη μητέρα της

«Το λάθος του ΣΚΑΪ μέχρι τώρα είναι ότι εκεί που πάει κάτι να χτίσει, το γκρεμίζει. Με την έννοια ότι θα του αλλάξει ζώνη, θα του αλλάξει ώρα. Δίνει χρόνο αλλά ας πούμε… η Φαίη πήγε μια χρονιά κι έχτισε στο 10:00 -12:00. Πάει την άλλη χρονιά και τη βάζει στο 12:00 -14:00. Εγώ θα την άφηνα στις 10:00. Δε θα την άλλαζα επ’ ουδενί», σχολίασε η παρουσιάστρια του Star στις εκπομπές «Αλήθειες με τη Ζήνα» και «Ζήνα το βράδυ».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της αναφέρθηκε στη σχέση της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. «Με την Κωνσταντίνα δεν έχουμε λήξει την κουβέντα μας, δεν έχουμε συζητήσει γιατί στα τηλέφωνα και στα μηνύματα κι εκείνη θέλει να μου πει πράγματα κι εγώ θέλω να της πω. Έχει λήξει το κομμάτι της συγγνώμης, της συγχώρεσης», σημείωσε η Ζήνα Κουτσελίνη. 

Ζήνα Κουτσελίνη για Σπυροπούλου: «Δεν είναι το ζητούμενο η συγγνώμη πάντα»

«Έχω πνευματικό και μου έχει πει κάτι - όχι με αφορμή την Κωνσταντίνα – ότι να μάθεις να συγχωρείς και να σε συγχωρούν. Κι αυτό είναι το μεγαλείο των ανθρώπων σήμερα. Άρα λοιπόν για μένα δεν τίθεται πια θέμα συγχώρεσης», κατέληξε.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top