Ελένη Μενεγάκη: «Ήταν πραγματικά πολύ δύσκολη περίοδος»

Η αναφορά στη δικαστική διαμάχη της με τον Άρη Καβατζικη

Στη δικαστική διαμάχη που είχε πριν χρόνια με τον Άρη Καβατζίκη, την περίοδο που ο δημοσιογράφος ήταν διευθυντής του HELLO!, λόγω της διαρροής κάποιων φωτογραφιών από το πάρτι της κόρης της, αναφέρθηκε η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Τετάρτης (28/2).

«Είχε έρθει στικάκι με ιδιωτικές στιγμές της Μενεγάκη σε ξενοδοχείο»

«Έβλεπα σήμερα στα αποσπάσματα για την κουβέντα που έκανε ο Άρης Καβατζίκης για το δικό μου θέμα… Αγαπημένε μου, γλυκέ μου Άρη, σου στέλνω πραγματικά την αγάπη μου, γιατί ήταν πραγματικά πολύ δύσκολη περίοδος εκείνη για εμάς, λόγω του ότι ήταν σε περιοδικό» ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια του Mega στην εκπομπή της.

Η Ελένη Μενεγάκη και το... καλαμάρι που τη χτύπησε κατακέφαλα!

«Δεν έμεινα στο δικό μου, το δικό μου το ξέρω. Άκουγα τον Γρηγόρη που έλεγε διάφορα πράγματα, ότι κρυβόταν κλπ… Και σκεφτόμουν “αυτό το έχω κάνει εγώ; Ναι! Εκείνο; Ναι! Έχω κάνει κι άλλα για να κρυφτώ, πάρα πολλά”», πρόσθεσε η Ελένη Μενεγάκη.

Αναφορικά με εκείνη την περίοδο ο Άρης Καβατζίκης αποκάλυψε σε συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Τρίτης: «Με την Ελένη είχαμε φτάσει στο δικαστήριο, όταν ήμουν διευθυντής στο HELLO. Είχαμε δημοσιεύσει φωτογραφίες από κάποια γενέθλια της κόρης της. Ήταν φωτογραφίες παπαράτσι που ήρθαν από πρακτορείο. Οι φωτογραφίες ήταν από μια κλειστή αίθουσα και η Ελένη κινήθηκε νομικά. Διεκδίκησε το δικαίωμά της από τη δημοσίευση των φωτογραφιών σε μια ιδιωτική στιγμή. Νομίζαμε ότι ήταν γενέθλια μέσα σε ξενοδοχείο, δεν το γνωρίζαμε. Το κέρδισε το δικαστήριο». 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top