Στα Σύνορα: Ζέτα και Ηρακλής... στα πράσα!

Απόψε, Κυριακή 25.02.24 στις 21:00 με διπλό επεισόδιο!

Δείτε το trailer της Κυριακής 25.2.24

«Στα Σύνορα» πρωταγωνιστούν οι «βετεράνοι» του είδους, ένα αγαπημένο τηλεοπτικό ζευγάρι,  η Υρώ Μανέ και ο Κώστας Κόκλας!

Μαζί τους οι αγαπημένοι πρωταγωνιστές Νίκος Πουρσανίδης, Λίλα Μπακλέση, Σπύρος Πούλης, Κώστας Αποστολάκης, Βαλέρια Κουρούπη Γιάννης Μποσταντζόγλου, Ρένος Ρώτας, Πάρις Θωμόπουλος, Έλενα Ασημακοπούλου, Βασίλης Τριανταφύλλου.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς Στα Σύνορα

Οι πρωταγωνιστές της σειράς Στα Σύνορα

Επεισόδιο 29

Η Ζέτα, η πρώην σχέση του Ηρακλή, καταφθάνει στα Αχούρια. Στο καφέ, βρίσκει τον Στέφανο, την Ιωάννα και τον Νικόλα και τους ρωτάει πού μπορεί να βρει τον Ηρακλή. Ο Στέλιος και ο Αντώνης μαθαίνουν για την άφιξή της, τη συναντούν και προσπαθούν να την πείσουν να φύγει από το χωριό. Ο Στέφανος κλειδώνει τον Ηρακλή στην τουαλέτα του καφέ, για να τον καθυστερήσει, αλλά τελικά το πρώην ζευγάρι συναντιέται. Η Ζέτα φαίνεται πως αγαπάει ακόμη τον Ηρακλή και προσπαθεί να τον ξανακερδίσει. Όταν, όμως, φτάνει από την Αθήνα ο Μάνος, η νέα σχέση της Ζέτας και τη βρίσκει μαζί με τον Ηρακλή, απειλεί να του κάνει κακό. Με τις γνωριμίες του, μεσολαβεί ώστε να ματαιωθεί η μετάθεση του Ηρακλή και να παραμείνει στα Αχούρια. Τότε, ο Ηρακλής αλλάζει τακτική και αποφασίζει να επιβάλει τη νομιμότητα στο χωριό. Η αρχή γίνεται από την οικογένεια Καραβοκύρη, την ημέρα των αρραβώνων της Ελένης και του Σωτήρη. Στο μεταξύ, ο Νικόλας και η Ιωάννα έρχονται πιο κοντά, ο ένας στον άλλον.

***Στον ρόλο της Ζέτας, η Χριστίνα Στεφανίδη***
Η Ζέτα (Χριστίνα Στεφανίδη) ήταν το τελευταίο κορίτσι, που είχε ο Ηρακλής στην Αθήνα κι ακόμα δεν έχει ξεπεράσει το γεγονός ότι εκείνος εξαφανίστηκε χωρίς να πει μια κουβέντα. Δουλεύει σ’ ένα καφέ κοντά στο παλιό σπίτι του Ηρακλή και ακόμα περνάει απ’ έξω, με την ελπίδα να τον δει τυχαία. Παρόλο που πλέον έχει καινούριο σύντροφο, η Ζέτα δε θα διστάσει να φτάσει μέχρι τα Αχούρια για μια επανασύνδεση με τον Ηρακλή…

***Στον ρόλο του Μάνου, ο Μάνος Ιωάννου***
Ο Μάνος (Μάνος Ιωάννου) τα είχε όλα από μικρός. Είναι γιος εφοπλιστή και έχει μάθει να παίρνει πάντα αυτό που θέλει. Και αυτή την περίοδο, αυτό που θέλει πιο πολύ είναι η Ζέτα. Κυκλοφορεί με συνοδεία και είναι ικανός να ακολουθήσει τη Ζέτα μέχρι τα Αχούρια για να την πείσει να γυρίσει πίσω σ’ εκείνον.

Επεισόδιο 30

Ο Βαγγέλης με την Μπαρντάνα και τον Σωτήρη ετοιμάζονται να περάσουν τα σύνορα, προκειμένου να γίνει ο αρραβώνας του με την Ελένη. Ο Ηρακλής, όμως, τους υποβάλλει σε εξονυχιστικό έλεγχο και προχωρεί σε κατάσχεση όλων των δώρων, που βρίσκει στο αυτοκίνητο, ακόμη και του δαχτυλιδιού των αρραβώνων! Αυτή του η ενέργεια πυροδοτεί μία σειρά από εξελίξεις, που προσφέρουν στη Γιαννούλα την ευκαιρία να τον βγάλει από τη μέση. Ο Στέλιος και ο Βαγγέλης περνούν την νύχτα τους στο κρατητήριο. Από έξω, η Γιαννούλα έχει ενορχηστρώσει μια μεγάλη διαδήλωση, με αίτημα την άμεση απελευθέρωσή τους. Η κυρά Δέσποινα αποφασίζει να εισχωρήσει και εκείνη στη διαμαρτυρία, επιλέγοντας, μάλιστα, έναν πολύ δυναμικό τρόπο. Ο Ηρακλής συνειδητοποιεί ότι το λάθος που έκανε θα τον εκθέσει ανεπανόρθωτα και ζητάει τη βοήθεια της Ιωάννας, για να αποφύγει τις συνέπειες. Εκείνη διστάζει στην αρχή, αλλά τού θέτει κάποιους απαράβατους όρους και όταν τους δέχεται, αποφασίζει να τον βοηθήσει. Η αντίδραση της Γιαννούλας, όμως, είναι άμεση και απρόβλεπτη!

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς Στα Σύνορα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top