ΜasterChef: Πέφτουν οι μάσκες - «Από εδώ και πέρα θα παίζω βρώμικα κι εγώ»

Συναρπαστικές εξελίξεις - Αποκλειστικό απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο

Δείτε αποκλειστικό απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο του ΜasterChef 2024- βίντεο Breakfast@Star

Πιπεράτες αποκαλύψεις έρχονται στο σημερινό επεισόδιο του ΜasterChef 2024. O Αλέξανδρος «απασφάλισε» και λίγο πριν τη δοκιμασία αποχώρησης αποκάλυψε τη στρατηγική του, όπως φαίνεται στο αποκλειστικό απόσπασμα που προβλήθηκε στο Breakfast@Star.

Δείτε εδώ όλα τα επεισόδια του Masterchef 

«Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι οι θεωρητικά αδύναμοι είναι λες και είμαστε πρόβατα και πηγαίνουμε ένας- ένας για σφαγή. Σου λένε αν εμείς οι δυνατοί προχωράμε και δεν ψηφιζόμαστε μεταξύ μας, έχουμε φτάσει αυτόματα στη δεκάδα. Πιστεύετε ότι τότε θα ψηφίζονται μαγειρικά; Θα προσπαθεί να φάει ο ένας τον άλλον. Ε, λοιπόν αν εγώ παραμείνω στο παιχνίδι, θα το ξεκινήσω από τώρα και όποιος θέλει ακολουθεί. Θα πω "πάρτα γιατί είσαι πολύ καλός και θέλω να κατεβαίνετε και να αραιώνετε σιγά σιγά", θα το πω ως “επανάσταση”», είπε.

MasterChef 2024: Σε αυτόν τον συμπαίκτη του έδωσε ασυλία ο Λευτέρης

«Από δω και πέρα θα παίζω πιο βρώμικα κι εγώ, όπως συνηθίζουν να παίζουν οι υπόλοιποι, γιατί μέχρι στιγμής τους κοιτάω στα μάτια και δε με κοιτάνε. Ατομικό είναι το παιχνίδια πια, τέλος», κατέληξε ο Αλέξανδρος, προμηνύοντας εξελίξεις στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Στο μεταξύ, Λευτέρης, Γεωργία και Σταμάτης παίρνουν θέση για τον καβγά τους στο συμβούλιο, όπως θα δείτε στο backstage βίντεο του Masterchef που εξασφάλισε το Breakfast@Star.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top