Μενεγάκη για Σκορδά: «Μπαίνω στη θέση της και δυσκολεύομαι πάρα πολύ»

«Καλή επάνοδο, εσύ ξέρεις»

Η Ελένη Μενεγάκη στην έναρξη της εκπομπής της έστειλε το δικό της μήνυμα συμπαράστασης στη Φαίη Σκορδά, η οποία επέστρεψε σήμερα το πρωί στην εκπομπή της μετά τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα της την περασμένη Δευτέρα. 

Συγκινημένη επέστρεψε η Φαίη Σκορδά: «Ήταν ένας υπέροχος μπαμπάς»

Η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά: «Έβλεπα προηγουμένως τη Φαίη που γύρισε στη δουλειά της μετά από το πολύ δυσάρεστο και τραγικό γεγονός… Για όλα τα παιδιά, ποτέ και κανείς μας δεν μπορεί να φανταστεί τη στιγμή που θα χάσει τον γονιό του.

Δεν είπαμε τίποτα αυτές τις μέρες γιατί δεν μπορούσαμε να πούμε, τι να πούμε; Τώρα όμως, μιας και γύρισε, θέλω να πω το εξής, ότι πραγματικά μπαίνω στη θέση της και δυσκολεύομαι πάρα πολύ, παρά τα χρόνια και την εμπειρία μου.

Είναι πολύ δύσκολο όταν η ψυχή σου, το μέσα σου, δεν έχει πάρει το χρόνο της για να φτάσει σε μια ισορροπία. Είμαστε άνθρωποι, δεν είμαστε ρομποτάκια και ο καθένας μας θέλει τον προσωπικό του χρόνο που του ταιριάζει. Καλή επάνοδο Φαίη, εσύ ξέρεις πώς και τι πρέπει να κάνεις για να χειριστείς την καθημερινότητά σου. Την αγάπη μας!».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top