Συγκινημένη επέστρεψε η Φαίη Σκορδά: «Ήταν ένας υπέροχος μπαμπάς»

Σε βαρύ κλίμα ξεκίνησε την εκπομπή η παρουσιάστρια

Τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της βιώνει η Φαίη Σκορδά, αφού «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή ο πατέρας της από ανακοπή καρδιάς στον ύπνο του την περασμένη Δευτέρα.

Φαίη Σκορδά: «Ραγίζει» καρδιές η ανάρτηση για τον θάνατο του πατέρα της

Η παρουσιάστρια ντυμένη στα ασπρόμαυρα επέστρεψε στην εκπομπή της μετά από μία εβδομάδα απουσίας. Στην έναρξη δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της και με τρεμάμενη είπε:

«Καλημέρα, εδώ είμαι. Να σας κοιτάξω θέλω πολύ και να σας ευχαριστήσω για την αγάπη σας και για τη στήριξή σας και τα υπέροχα μηνύματα που μου στείλατε. Μου δείχνετε ότι τόσα χρόνια που κάνουμε παρέα, υπάρχουν δύσκολες στιγμές, κάποιες πιο δύσκολες. Η μαμά μου βλέπει, της στέλνω τα φιλιά μου. Επειδή υπάρχουν παιδιά και τα παιδιά είναι το μέλλον, εμείς είμαστε δυνατοί και έχουμε ο ένας τον άλλον, σας ευχαριστώ πολύ και το κανάλι που μου έδωσε τον χρόνο.

Ήταν ένας υπέροχος μπαμπάς, άνθρωπος, επιστήμονας, παππούς. Σας ευχαριστώ πολύ. Πολλά θα ήθελα να πω αλλά επειδή υπάρχουν άνθρωποι που περνάνε ακόμη πιο δύσκολα, οι απώλειες είναι είτε είναι ξαφνικές είτε τις περιμένεις είναι απώλειες και δεν έχουν ηλικίες. Το σημαντικό είναι τα παιδιά να είναι καλά όλων των ανθρώπων. Για αυτό πρέπει να είμαστε δυνατοί. Είμαι εδώ όπως πάντα και σας ευχαριστώ πολύ».

Η Φαίη Σκορδά με τον μπαμπά της 
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top