Γερμανού: «Ο Νταλάρας μας άδειασε και πολύ καλά μας έκανε»

«Έχω την αίσθηση πως σε όλα τα σπίτια τον χειροκροτούν» είπε

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η συμπεριφορά του Γιώργου Νταλάρα απέναντι στους δημοσιογράφους με πολλές παρουσιάστριες να χαρακτηρίζουν σκληρό τον τρόπο που μίλησε σε ρεπόρτερς που δουλεύουν σκληρά.

Χρηστίδου: Ξέσπασε κατά του Γιώργου Νταλάρα

Όλα ξεκίνησαν όταν οι δημοσιογράφου τον περίμεναν έξω από γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό στον οποίο ο τραγουδιστής είχε πάει να μιλήσει για τον Βασίλη Τσιτσάνη, και τον ρώτησαν αν μετάνιωσε που είπε πως είναι ντροπή οι καλλιτέχνες να διαφημίζουν μπιφτέκια και λουκάνικα.

Τότε, ο καταξιωμένος τραγουδιστής ενοχλήθηκε αναφέροντας πως «αυτό που κάνουν δεν είναι δημοσιογραφία και στερείται αρχών».

Έξαλλος ο Γιώργος Νταλάρας: «Αυτό που κάνετε τώρα δεν το βρίσκετε γελοίο;»

Η Ναταλία Γερμανού έβγαλε το καπέλο στον Γιώργο Νταλάρα αναφέροντας χαρακτηριστικά μέσα από την εκπομπή της «Καλύτερα Δε Γίνεται» πως τους άδειασε και πολύ καλά έκανε.

«Έχω την αίσθηση ότι σε λίγο παραπάνω από τα μισά ελληνικά σπίτια αυτή τη στιγμή έχουν σηκωθεί όρθιοι και χειροκροτούν τον Γιώργο Νταλάρα για κάποιον λόγο. Είναι ο Γιώργος Νταλάρας και είπε τη γνώμη του σε κάτι. Πήγε να δώσει μία ραδιοφωνική συνέντευξη για ένα αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη… και τον περιμένουμε όλοι -και δεν βγάζω καθόλου την ουρά της δικής μας εκπομπής απ’ έξω- για να τον ρωτήσουμε ποια είναι η γνώμη του για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η… γνώμη του. Μας άδειασε και πολύ καλά μας έκανε» είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια. 


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top