Έξαλλος ο Γιώργος Νταλάρας: «Αυτό που κάνετε τώρα δεν το βρίσκετε γελοίο;»

«Ο μπαμπάς σου αν σε δει, θα σου πει πως είναι ντροπή αυτό που κάνεις» είπε

Έξω φρενών έγινε ο Γιώργος Νταλάρας όταν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν αν μετάνιωσε για τη δήλωση που έκανε και στην οποία ανέφερε πως «είναι ντροπή οι τραγουδιστές να διαφημίζουν μπιφτέκια και λουκάνικα».

Αντώνης Ρέμος: Πώς αντέδρασε όταν τον ρώτησαν για τον Γιώργο Νταλάρα;

«Να ρωτήσω κάτι: αυτό που κάνετε τώρα δεν το βρίσκετε αρκετά γελοίο; Δεν είναι δημοσιογραφία αυτό, αγόρι μου. Δεν είναι καλό αυτό που κάνετε. Σε λίγο, αν τα δεις αυτά και δεις τον εαυτό σου, θα ντραπείς. Δεν το κάνουμε αυτό. Στη βράση δεν κολλάει το σίδερο. Κι εσύ, που είσαι χαριτωμένη, ο μπαμπάς σου ή ο θείος σου θα σου πει ότι είναι ντροπή αυτό που κάνεις. Μην το κάνεις» σχολίασε ο τραγουδιστής.

Αργυρός για δηλώσεις Νταλάρα: «Είμαι ένα τίποτα μπροστά του»

Αναφερόμενος μάλιστα και στη ρεπόρτερ που του έκανε την ερώτηση, ανέφερε πως «δουλειά δεν είναι να κάνεις ό, τι σου τύχει αλλά ό, τι γίνεται με συνέπεια με ήθος και αρχές» επισημαίνοντας πως αυτό που κάνουν στερείται αρχών.

Νταλάρας για Ρέμο κι Αργυρό: «Ντροπή να διαφημίζουν μπιφτέκια & λουκάνικα»

«Εγώ δεν προσβάλλω κανέναν, εγώ λέω τις απόψεις μου. Αν σας προσβάλλουν οι απόψεις μου, να ψαχτείτε. Εγώ από το 1969 μέχρι σήμερα είμαι ο ίδιος και θα το λέω πάντα» είπε ο Γιώργος Νταλάρας.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top