Νταλάρας για Ρέμο κι Αργυρό: «Ντροπή να διαφημίζουν μπιφτέκια & λουκάνικα»

Οι δηλώσεις του καταξιωμένου τραγουδιστή που προκάλεσαν αντιδράσεις!

Δείτε την πολυσυζητημένη συνέντευξη του Γιώργου Νταλάρα στην εκπομπή του Mega

Ποικίλες αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα για τους συναδέλφους του που εκμεταλλεύονται τη φήμη και την αναγνωρισιμότητά τους για να διαφημίσουν... μπιφτέκια και λουκάνικα, ευτελίζοντας με αυτόν τον τρόπο το ελληνικό τραγούδι.

«Έχουμε καταπληκτικούς ανθρώπους στον χώρο της μουσικής που εκμεταλλεύονται τη σχέση τους και κάνουν διαφημίσεις με μπιφτέκια και λουκάνικα. Δεν είναι καλό αυτό, είναι ντροπή, είναι στα όρια του καραγκοζιλικίου», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Νταλάρας, μιλώντας στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι!, «φωτογραφίζοντας» ουσιαστικά τον Κωνσταντίνο Αργυρό, που πρωταγωνίστησε στην καμπάνια γνωστής αλυσίδας ταχυφαγείων. Αξίζει να σημειωθεί ότι παλαιότερα ο Αντώνης Ρέμος είχε διαφημίσει πατατάκια

Ο Γιώργος Νταλάρας μίλησε για τον ευτελισμό του τραγουδιού από τους νεότερους συναδέλφους του

Ο Γιώργος Νταλάρας μίλησε για τον ευτελισμό του τραγουδιού από τους νεότερους συναδέλφους του

«Η καλή φωνή είναι πάντα καλή φωνή. Για σκέψου ότι το παιδί βγαίνει στη δουλειά σήμερα και λέει: "Θέλω να γίνω σαν τον Ρέμο, σαν τον Αργυρό. Δεν έχει το ίδιο στίγμα ο Καζαντζίδης κι ο Μπιθικώτσης, με το στίγμα που θα αφήσει ο Ρέμος», συμπλήρωσε ο ερμηνευτής προκαλώντας αντιδράσεις.

Γιώργος Νταλάρας: «Έχω τραγουδήσει πολύ, το έχω παρακάνει»

«Δε φοβάμαι την στιγμή που δε θα θέλω να τραγουδήσω άλλο. Έχω τραγουδήσει πολύ, το έχω παρακάνει. Συγγνώμη που το πήρα τόσο σοβαρά, αλλά είναι δικό σας και δικό μου, δεν μπορεί κανείς να μου το πάρει. Η καλή φωνή είναι πάντα καλή φωνή. Για σκέψου ότι το παιδί βγαίνει στη δουλειά σήμερα και λέει "Θέλω να γίνω σαν τον Ρέμο, σαν τον Αργυρό". Δεν έχει το ίδιο στίγμα ο Καζαντζίδης κι ο Μπιθικώτσης, με το στίγμα που θα αφήσει ο Ρέμος. Έχουμε καταπληκτικούς ανθρώπους στον χώρο της μουσικής που εκμεταλλεύονται τη σχέση τους και κάνουν διαφημίσεις με μπιφτέκια και λουκάνικα. Δεν είναι καλό αυτό, είναι ντροπή, είναι στα όρια του καραγκοζιλικίου», ανέφερε ο Γιώργος Νταλάρας, προκαλώντας αντιδράσεις. 

Δείτε τις δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον Γιώργο Νταλάρα

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Γιώργο Νταλάρα: «Σε αυτή την ηλικία που έχει φτάσει θα έπρεπε να λέει μόνο ωραία πράγματα»

Μεταξύ εκείνων που αντέδρασαν στα λεγόμενα του Γιώργου Νταλάρα ήταν κι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. «Σε αυτή την ηλικία που έχει φτάσει θα έπρεπε να λέει μόνο ωραία πράγματα, δώσε αγάπη, άσε τον κάθε άνθρωπο να κάνει ό,τι θέλει», σημείωσε ο γνωστός παρουσιαστής.

Ειδικότερα, μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή, σχολίασε τις δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Νταλάρας και προκάλεσαν ντόρο σε σχέση με τους καλλιτέχνες που κάνουν διαφημίσεις.

«Δεν κατάλαβα τι πειράζει αυτό δηλαδή; Αχ, κύριε Νταλάρα τώρα δεν θέλω να απαντήσω, ξέρετε την αγάπη που σας έχω. Γιώργο μου νομίζω εδώ κάνεις πολύ σοβαρό λάθος. Ο κάθε τραγουδιστής αφήνει το στίγμα του, έχει τον κόσμο του, καλά κάνουν αυτά τα παιδιά που είναι πολύ όμορφα και κάνουν και διαφημίσεις, έχουν το κοινό του και πάνε να το διασκεδάσουν», σχολίασε.

«Εμένα δε με πειράζει αυτό. Τι στίγμα να αφήσει δηλαδή; Ο Γιώργος Νταλάρας είναι τεράστιος τραγουδιστής. Σε αυτή την ηλικία που έχει φτάσει θα έπρεπε να λέει μόνο ωραία πράγματα, δώσε αγάπη, άσε τον κάθε άνθρωπο να κάνει ό,τι θέλει», συμπλήρωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top