Το TractioN παρουσιάζει το περίφημο Ημερολόγιο της Pirelli για το 2024!

Δείτε την αγαπημένη εκπομπή αυτοκινήτου σήμερα Κυριακή στις 14:10 στο Star

Pirelli Calendar 2024! Ο Κώστας Στεφανής και η κάμερα του TractioN παρουσιάζουν τον καινούργιο σταθμό στη διαδρομή ενός θρύλου της ποπ κουλτούρας και του μηχανοκίνητου κόσμου, το περίφημο Ημερολόγιο της Pirelli για το 2024, επ' ευκαιρία της συμπλήρωσης 50 ετών κυκλοφορίας του!

TractioN: Ποδαρικό με το ημερολόγιο της Pirelli για το 2024!

Ο Κώστας Στεφανής και η κάμερα του TractioN στην παρουσίαση του περίφημου Ημερολογίου της Pirelli

Ο Κώστας Στεφανής και η κάμερα του TractioN στην παρουσίαση του περίφημου Ημερολογίου της Pirelli

Σε μία ακόμη αποκλειστικότητα για το ελληνικό κοινό, ο Κώστας Στεφανής περιηγείται τον μαγικό κόσμο της υψηλής τέχνης και αισθητικής, όπως αποτυπώνονται με μοναδικό τρόπο στο φετινό Pirelli Calendar! Έχοντας σαν θεματικό άξονα την Αφρική και την έννοια της διαχρονικότητας, το συλλεκτικό Ημερολόγιο της Pirelli 2024 είναι επί της ουσίας μια πολυδάπανη υπερπαραγωγή, με φωτογραφήσεις σε δύο ηπείρους (Αφρική και Ευρώπη), αλλά και τη συμμετοχή σούπερ σταρ! Η θρυλική καλλονή του διεθνούς μόντελινγκ Ναόμι Κάμπελ, ο κορυφαίος ηθοποιός Ίντρις Έλμπα, η χολιγουντιανή Άντζελα Μπάσετ, ο διεθνής με την Εθνική Γαλλίας ποδοσφαιριστής Μαρσέλ Ντεσαϊγί, είναι μεταξύ πολλών άλλων διασημοτήτων, που ποζάρουν στις σελίδες του.

Κώστας Στεφανής: Η σπάνια φωτογραφια του Mr. TractioN με τη σύζυγό του!

Κάθε μήνας του Ημερολογίου της Pirelli είναι και ένας πίνακας ζωγραφικής ή μάλλον φωτογραφίας. Μια εικαστική σύνθεση, που δεν υπολείπεται σε τίποτα από ένα σπουδαίο έργο τέχνης. Στην έκδοση του 2024, την καλλιτεχνική διεύθυνση του project είχε ένας νέος και πολλά υποσχόμενος φωτογράφος, ο Πρινς Γκιασί (Prince Gyasi), με καταγωγή από τη Γκάνα.

Μάλιστα, μεταξύ των προσωπικοτήτων, που φιλοξενούνται στο φετινό Ημερολόγιο της Pirelli, συμπεριλαμβάνεται και ένας εν ενεργεία μονάρχης, ο βασιλιάς της φυλής των Ασάντε, ο Οτουμφούο Οσέι Τούτου ο Β'!

TractioN: Όσα έζησαν Κώστας & Ινώ Στεφανή στο Goodwood Revival!

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής

➢ PEUGEOT 2008: Tο δίδυμο Κώστα και Μάνου Στεφανή αναλαμβάνει να μυήσει το κοινό του TractioN στα σαγηνευτικά στοιχεία του ανανεωμένου Peugeot 2008. Ενός μοντέλου που, χάρη στη θεαματική επιτυχία του, θεωρείται σαν ένα σημείο αναφοράς για την κατηγορία των B-SUV, όπως και ο βασιλιάς του ζωικού βασιλείου, το επιβλητικό και κυρίαρχο λιοντάρι, από το οποίο, άλλωστε, εμπνεύστηκαν αρκετές από τις πιο χαρακτηριστικές λεπτομέρειες του 2008 οι σχεδιαστές της Peugeot. Από το έμβλημα, που δεσπόζει στην πρόσοψη του αυτοκινήτου έως τις περίφημες «νυχιές» στα εμπρός φωτιστικά σώματα. Wild stuff!

Tο δίδυμο Κώστα και Μάνου Στεφανή μας ξεναγεί στο ανανεωμένο Peugeot 2008

Tο δίδυμο Κώστα και Μάνου Στεφανή μας ξεναγεί στο ανανεωμένο Peugeot 2008

➢ KIA E-NIRO: H Ινώ Στεφανή παρουσιάζει ένα πολύ ιδιαίτερο μοντέλο, ένα σχήμα που πραγματικά ξεχωρίζει, κυρίως επειδή δεν προδίδει με πρώτη ματιά τον... εσωτερικό του κόσμο. Το Kia E-Niro είναι η εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, αμιγώς ηλεκτροκίνητη εκδοχή του Niro, το οποίο έχει σχεδιαστεί χωρίς περιορισμούς και επιρροές από προηγούμενα μοντέλα, παρά μόνο με το γνώμονα της ικανοποίησης πραγματικών αναγκών, για τον σημερινό οδηγό και την οικογένειά του. Κι επειδή στη σύνθεση των αντιθέτων έγκειται η αληθινή γοητεία, το δόγμα «Opposites United», που εφαρμόζει το τμήμα design της Kia βρίσκει την ιδανική έκφρασή του στο Niro!

➢ CUPRA FORMENTOR: Το ότι κατατάσσεται στα «crossover coupé» αποκαλύπτει πολλά για το χαρακτήρα ενός μοντέλου που, αμέσως μόλις κυκλοφόρησε, κέρδισε τις εντυπώσεις με τα πολύπλευρα χαρίσματά του, αλλά και τη δυναμική παρουσία του. Επίσης, αυτό το σπορτίφ «crossover coupé», με το ισπανικό πάθος ενσωματωμένο σε κάθε γραμμή και σε κάθε γωνία του, συνέβαλλε καθοριστικά στην καθιέρωση συνολικά της Cupra στη διεθνή αλλά και στην ελληνική αγορά. Ένα πραγματικά σημαντικό αυτοκίνητο. Ωστόσο, μεταξύ μας, τι ακριβώς σημαίνει «crossover coupé»; Για απαντήσεις σε τέτοιου είδους... υπαρξιακά ερωτήματα, η λύση είναι μία και μόνο στο TractioN!

➢ MERCEDES E-CITAN: O Θωμάς Ευθυμίου, πάντα αισθηματίας, χρησιμοποιεί ως πρόσχημα την παρουσίαση του καινούργιου ηλεκτροκίνητου βαν της Mercedes για να δώσει μαθήματα... ερωτικής εξομολόγησης για… αρχαρίους! Ο συνεργάτης του TractioN γράφει για χάρη του E-Citan ακόμη και ποίηση, προκειμένου να καταθέσει δημοσίως ότι, παρά τις μικρές εξωτερικές διαστάσεις του και με αυτονομία έως 284 χλμ., το πολυτάλαντο Mercedes E-Citan προσφέρει μια λύση στον επαγγελματία, που δεν μπορεί παρά να οδηγήσει σε μια σχέση.... πάθους με το συγκεκριμένο όχημα!

Παρουσίαση: Κώστας Στεφανής - Μάνος Στεφανής
Επιμέλεια - Αρχισυνταξία: Μάνος Στεφανής
Συντακτική Ομάδα: Βασίλης Τσακίρογλου, Θανάσης Χούντρας, Θωμάς Ευθυμίου, Ινώ Στεφανή
Σκηνοθεσία: Νίκος Κροντηράς - Διονύσης Τσιρώνης
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Δημήτρης Κουκουβάνης
Μοντάζ: Διονύσης Τσιρώνης
Μουσική Επιμέλεια: Νίκος Φλίκας
Εταιρία Παραγωγής: Prostef

Δείτε όλες τις εκπομπές του TractioN

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top