TractioN: Όσα έζησαν Κώστας & Ινώ Στεφανή στο Goodwood Revival!

«Δεν μπορεί να μεταφερθεί η ατμόσφαιρα!»

Δείτε το σχετικό βίντεο από το TractioN

Στο επεισόδιο του TractioN που είδαμε το μεσημέρι της Κυριακής, ο Κώστας κι η Ινώ Στεφανή βρέθηκαν εκεί όπου χτυπά η καρδιά των μηχανοκίνητων σπορ, όπου κάθε χρόνο συγκεντρώνονται για την πανηγυρική, τριήμερη εκδήλωση Goodwood Revival οι μεγαλύτεροι θρύλοι των motorsports, τιμώντας, με έναν απολύτως ξεχωριστό τρόπο, την ιστορία των αγώνων ταχύτητας και της μηχανοκίνητης κουλτούρας!  

TractioN: Η Ινώ κι ο Κώστας Στεφανής μίλησαν με τον Τζένσον Μπάτον

TractioN: Η Ινώ κι ο Κώστας Στεφανής μίλησαν με τον Τζένσον Μπάτον

Στο Goodwood της Μεγάλη Βρετανίας, οι κάμερες του TractioN κατέγραψαν μοναδικές εικόνες από το φημισμένο Revival κι ο Κώστας με την Ινώ, περιηγούνται σε αυτή τη...  χώρα των θαυμάτων, όπου ο καθένας μπορεί να βρεθεί δίπλα στα άπιαστα αστέρια, τα ινδάλματα για εκατομμύρια φίλους των μηχανοκίνητων σε όλο τον κόσμο. 

«Δεν μπορεί να μεταφερθεί η ατμόσφαιρα!», δήλωσε ανάμεσα σε άλλα ο Κώστας Στεφανής, ενώ ενθουσιασμένη ήταν κι η Ινώ ντυμένη... ρετρό στιλ για τις ανάγκες της ημέρας.

Ο θρυλικός πιλότος της F1 Γιόχεν Μας μίλησε στο TractioN

Ο θρυλικός πιλότος της F1 Γιόχεν Μας μίλησε στο TractioN

Στο φετινό Goodwood Revival παρέστησαν σπουδαίοι οδηγοί, όπως ο παγκόσμιος πρωταθλητής Φόρμουλα 1 Τζένσον Μπάτον, ο νικητής σε 9 Γκραν Πρι F1 Αυστραλός πιλότος Μαρκ Γουέμπερ και, φυσικά, ο Τομ Κρίστενσεν, ο Δανός ρέκορντμαν του ΛεΜάν, με 9 νίκες στον πιο διάσημο και πιο απαιτητικό 24ωρο αγώνα αντοχής του μηχανοκίνητου κόσμου! 

Δείτε όλες τις εκπομπές του TractioN

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top