Χατζίδου για Μαλέσκου: «Αυτή θα ήταν η καταστροφή της»

«Θα μπορούσε να έχει πέσει στην παγίδα»

Το τελευταίο χρονικό διάστημα η Ιωάννα Μαλέσκου απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα, καθώς έχει επιλέξει να αφοσιωθεί στην οικογένειά της μετά τη γέννηση της κόρης της.

Το βράδυ της Πέμπτης 16/11, η παρουσιάστρια έδωσε το «παρών» σε κοσμικό event και δέχτηκε ερωτήσεις για το τηλεοπτικό της μέλλον.
Η ίδια απέφυγε να απαντήσει στο αν θα τη δούμε Big Brother ή και στο YFSF όπως έχει ακουστεί.

Μαλέσκου: «Δε με φαντάζομαι με νυφικό, γιατί θα μείνω με τη φαντασία...»

Μετά την προβολή του βίντεο η Ελένη Χατζίδου πήρε τον λόγο λέγοντας: «Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει προτάσεις και δεν τις συζητάει μπροστά στις κάμερες, γιατί δεν ξέρει και η ίδια ακόμη τι θέλει να κάνει».

«Είναι συνειδητοποιημένη, θέλει να επιστρέψει σωστά. Είπε ότι θέλει να προσέξει πάρα πολύ καλά τις επιλογές της, δεν απαντάει για το Big Brother. Εγώ ξεκάθαρα κατάλαβα ότι έχει συζητήσει με κάτι από τα δύο. Από τη στιγμή που δεν διέψευσε κάτι, θεωρώ ότι υπάρχει τηλεοπτικό παρασκήνιο πίσω από αυτό», πρόσθεσε ο Ετεοκλής Παύλου.

Από την πλευρά της η Λιλή Πυράκη σημείωσε πως η Ιωάννα Μαλέσκου αυτή τη περίοδο δε θέλει να αποκλείσει τίποτα αφήνοντας όλες τις πόρτες ανοιχτές. «Η Ιωάννα δε θέλει επικοινωνιακά να αποκλείσει και να πει όχι σε τίποτα, γιατί αυτή τη στιγμή το όνομά της συζητιέται πάρα πολύ τηλεοπτικά και η μετοχή της ανεβαίνει, οπότε αφήνει τη συζήτηση ανοιχτή».

«Η Ιωάννα Μαλέσκου θα μπορούσε να έχει πέσει στην παγίδα, οποιοσδήποτε θα είχε πέσει στην παγίδα, που έχει έρθει στην Αθήνα, έχει συζητηθεί τόσο πολύ από το άγχος να μη φύγει από τα τηλεοπτικά δρώμενα, να έχει πει το ναι με την πρώτη πρόταση. Το έχουμε δει αλλά δεν θέλω να πω ονόματα. Θα μπορούσε να έχει πει το ναι στην πρώτη εκπομπή που θα της είχε προταθεί και αυτή να ήταν η καταστροφή της», τόνισε η Ελένη Χατζίδου και στη συνέχεια πέρασε στην υπόλοιπη θεματολογία του Breakfast@star.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top