Μαλέσκου: «Δε με φαντάζομαι με νυφικό, γιατί θα μείνω με τη φαντασία...»

Η βάπτιση της κόρης της και ο θρησκευτικός γάμος με τον Κωνσταντίνο Δανιά

Η Ιωάννα Μαλέσκου ξέκλεψε λίγο χρόνο από τη φροντίδα της κορούλας της και βρέθηκε σε ένα κοσμικό event. Η παρουσιάστρια απολαμβάνει τον ρόλο της μαμάς και για την ώρα δεν έχει κανονίσει τίποτα για τη βάπτιση της μπέμπας.

Ιωάννα Μαλέσκου: Hχογράφησε παιδικό τραγούδι - «Ένα αστέρι γεννιέται!»

Όπως είπε η ίδια θέλει να είναι πιο μεγάλη ώστε να καταλάβει τι συμβαίνει. Το μόνο σίγουρο για τη ώρα είναι ότι θα γίνει καλοκαίρι, αφού εκείνη και ο σύζυγός της είναι παιδιά του καλοκαιριού.

«Δεν έχουμε βάλει ακόμα στα σκαριά τη βάπτιση της κόρης μας. Δεν ξέρω καν πότε θα γίνει. Σίγουρα όμως δε μας αγχώνει γιατί θέλω να είναι λίγο πιο μεγάλη, να καταλαβαίνει και να μη φοβάται την όλη διαδικασία. Καλοκαιρινούς μήνες θα γίνει γιατί κι εγώ και ο άντρας μου είμαστε παιδιά του καλοκαιριού».

Ιωάννα Μαλέσκου: Δύο είναι τα ονόματα που θα δώσει στην κόρη της

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ioanna Maleskou (@imaleskou)


Είθισται μαζί με τη βάπτιση να γίνεται και ο θρησκευτικός γάμος ενός ζευγαριού, αλλά κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ισχύει και στη περίπτωση της Ιωάννας Μαλέσκου.

«Δε νομίζω ότι θα δούμε και θρησκευτικό γάμο με την βάπτιση. Όσο προχωρά ο καιρός, με εγκαταλείπει αυτή η διάθεση, το σενάριο να γίνει ο θρησκευτικός γάμος. Δεν ξέρω καν αν το θέλει κι εκείνος, να σου πω την αλήθεια. Μη με βλέπεις έτσι άνετη. Αν καταλαβαίνω ότι και εκείνος δεν το θέλει. Δεν το έχουμε συζητήσει. Δεν μπορώ να πω ότι με φαντάζομαι με νυφικό, γιατί θα μείνω με τη φαντασία, αλλά με έχω σκεφτεί… ».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top