Ιωάννα Μαλέσκου: Δύο είναι τα ονόματα που θα δώσει στην κόρη της

Η βάφτιση, η τηλεοπτική επιστροφή και το YFSF

Δείτε το σχετικό βίντεο από το Breakfast@Star

Σε κοσμικό event έδωσε το «παρών» το βράδυ της Τετάρτης η Ιωάννα Μαλέσκου. Όπως είδαμε στο Breakfast@Star, η παρουσιάστρια απάντησε στις φήμες που τη θέλουν να συμμετέχει στο YFSF, αλλά και για τη βάφτιση της μονάκριβης κόρης της. 

«Δε βιαζόμαστε να κάνουμε πράγματα. Όλα όσα κάνουμε λόγω του χαρακτήρα και των δυο μας, είναι προστατευμένα. Δεν ξεκινήσαμε ακόμη τις προετοιμασίες για τη βάφτιση της κόρης μας και όσο με ρωτάτε αγχώνομαι ότι έχω καθυστερήσει. Γενικώς δε βιαζόμαστε να κάνουμε πράγματα οπότε το αφήνουμε χαλαρά. Να μεγαλώσει και η μικρούλα μας λίγο», είπε αρχικά. 

Ιωάννα Μαλέσκου: Επιστρέφει στην τηλεόραση; Η ιδιαίτερη πρόταση που δέχτηκε

Έχουμε καταλήξει στο όνομά της, αλλά δε μου επιτρέπεται να το μοιραστώ ακόμη. Θα είναι ένας συνδυασμός δύο ονομάτων. Θα είναι ένα το όνομα, αλλά θα αποτελείται από δύο», συμπλήρωσε η Ιωάννα Μαλέσκου για τη βάφτιση της κόρης της.

Μαλέσκου: «Πήρα 18 κιλά στην εγκυμοσύνη και το σώμα μου έπαθε σοκ»

Όσον αφορά στη φήμη που τη θέλει να συμμετέχει στο YFSF του ΑΝΤ1, δήλωσε: «Είναι ένα εξαιρετικό προϊόν το YFSF. Εσύ τι πιστεύεις θα ήμουν καλή στο YFSF; Δεν ξέρω τι μου ταιριάζει καλύτερα στην τηλεόραση. Ξέρω ότι δε βιάζομαι να κάνω κάτι».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top