Μητέρα Δημήτρη Fame Story: «Ο γιος μου πέθανε στα χέρια μου. Διαλυθήκαμε»

Η εξομολόγηση ψυχής για τον θάνατο του γιου της

Μια συγκλονιστική εξομολόγηση καρδιάς έκανε η μητέρα του Δημήτρη Κλειδά.

Η μητέρα του παίκτη του Fame Story δήλωσε πολύ χαρούμενη που ο γιος της έχει καταφέρει να σταθεί στα πόδια του και να προχωρήσει μπροστά μετά τα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε.

Ξέσπασε σε κλάματα η Ελένη Χατζίδου: «Προσπαθώ πολύ να κρατηθώ»

«Το θέμα που με στενοχωρεί και θα με στενοχωρεί πάντα είναι ότι ο Δημήτρης έχει ζήσει κάποιες καταστάσεις και μέσα στο σπίτι του Fame Story έχω δει αυτές τις επιπτώσεις. Έχω δει την προσπάθεια να σεβαστεί το παρελθόν μας και να προστατέψει τη μαμά και τον μπαμπά. Κάθε φορά που του ζητάω συγγνώμη για πράγματα που συνέβησαν με αγκαλιάζει και μου λέει δεν πειράζει».

Η μητέρα του Δημήτρης αναφέρθηκε στον θάνατο του γιου της σε ηλικία 19 ετών.

Fame Story: Συγκλονίζει η μαμά του Δημήτρη Κλειδά για τον χαμό του γιου της

Ήταν τότε που έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της και… «έπεσε» στις ουσίες με αποτέλεσμα να πάει σε κέντρο αποτοξίνωσης στην Ισπανία.

«Ο γιος μου, ο Γιώργος έφυγε στα χέρια μου. Ίσως πλήρωσα και πληρώνω ακόμα κάποιες καταστάσεις. Σε ηλικία 13 ετών ήρθε στην Ισπανία και ο Δημήτρης. Άφησα και τα δυο μου παιδιά στην άκρη. Έζησαν πολύ σκληρές καταστάσεις. Ο Δημήτρης έζησα πράγματα σε ηλικία 9 ετών που δεν έπρεπε να έχει ζήσει. Δυστυχώς, εκείνη την περίοδο ο πατέρας του κι εγώ δε… βλέπαμε. Είχαμε διαλυθεί. Ο πατέρας του τον παρακολουθεί και είναι πολύ υπερήφανος για εκείνον», πρόσθεσε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@star


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top