Fame Story - Andrew: «Σκεπτόμουν ότι μπορεί να του προσβάλλω τη δουλειά»

Τι είπε για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί

Η Andrew εμφανίστηκε στο 6ο live του Fame Story και ερμήνευσε τον «Θυμό» της Πάολα.

 

Το τραγούδι αυτό της άρεσε εξαρχής και όπως εξομολογήθηκε την εμφάνισή της ήθελε να την αφιερώσει στον Nicky που αποχώρησε και είχαν έρθει πιο κοντά.

Στα backstage τη συνάντησε η Κατερίνα Καραγιάννη με την κάμερα του star.gr, από την οποία δεν έκρυψε το άγχος της ενώ βρισκόταν επί σκηνής μιας και τραγουδούσε ένα κομμάτι του Γιώργου Θεοφάνους κι εκείνος ήταν στο πλατό.

«Είχα άγχος γιατί είπα ένα δικό του κομμάτι. Είναι ένας αυστηρός κριτής. Δε μου χάρισε τίποτα σε λόγια. Ήμουν αγχωμένη γιατί σκεπτόμουν ότι μπορεί να του προσβάλλω τη δουλειά. Ήταν δύσκολο», είπε χαρακτηριστικά.

Fame Story - Νίκος Κοκλώνης «Φωνάξτε τον γιατρό για την Andrew»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει τις τελευταίες ημέρες, μία οξεία βρογχίτιδα και ένας πονόδοντος, που έχουν κάνει τη ζωή της δύσκολη.

Fame Story: Η Andrew αποκάλυψε στους κριτές τα προβληματάκια με την υγεία της που την ταλαιπωρούν

Fame Story: Η Andrew αποκάλυψε στους κριτές τα προβληματάκια με την υγεία της που την ταλαιπωρούν

«Νιώθω ότι έδωσα αρκετά, αλλά θα μπορούσα να δώσω περισσότερα ειδικά στο φινάλε. Εδώ και δυο μέρες είμαι dead. Έχω οξεία βρογχίτιδα και με επηρέασε πάρα πολύ. Πρέπει να κρινόμαστε δίκαια όπως και να έχει».

Η νεαρή τραγουδίστρια εξέφρασε την επιθυμία να τραγουδήσει κομμάτια της Αλεξίου, της Τσανακλίδου, αλλά και Adele και Nina Simone.


Δείτε όλα τα επεισόδια του Fame Story

Κάμερα: Άμπερ Ντόκου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top