«Στα Σύνορα»: Η οικογένεια Φατούρου και ο κομβικός ρόλος της...καλύβας

Η τρίτη οικογένεια – συνεργάτες της γιαγιάς Γιαννούλας

Δηλώσεις των ηθοποιών της σειράς «Στα Σύνορα» πριν την πρεμιέρα στο Breakfast@star

«Στα Σύνορα» είναι ο τίτλος της νέας, κωμικής σειράς, που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στις 21:00 στο Star με διπλό επεισόδιο.

«Στα Σύνορα»: Οι δηλώσεις των ηθοποιών πριν την πρεμιέρα

Είναι μια σειρά που θα μας χαρίσει άφθονο γέλιο. Έχει την υπογραφή του Βασίλη Θωμόπουλου, του σκηνοθέτη των μεγαλύτερων κωμικών επιτυχιών.

«Στα Σύνορα»: Τι θα γίνει στα 2 πρώτα επεισόδια!

Το καστ των ηθοποιών είναι εξαιρετικό μιας και πρωταγωνιστούν Υρώ Μανέ, Κώστας Κόκλας, Νίκος Πουρσανίδης, Λίλα Μπακλέση, Σπύρος Πούλης, Κώστας Αποστολάκης, Γιάννης Μποσταντζόγλου, Ρένος Ρώτας, Βαλέρια Κουρούπη, Πάρις Θωμόπουλος, Έλενα Ασημακοπούλου, Βασίλης Τριανταφύλλου.

«Στα Σύνορα»: Αυτοί είναι οι χαρακτήρες της νέας κωμικής σειράς του Star!

Ας γνωρίσουμε λοιπόν την οικογένεια Φατούρου

Η τρίτη οικογένεια – συνεργάτες της γιαγιάς, στους οποίους ανήκει η καλύβα στο δάσος, που χρησιμοποιούν για το λαθρεμπόριο.

Αντώνης Φατούρος (Σπύρος Πούλης) - Ο πατέρας
 
Αντώνης Φατούρος (Σπύρος Πούλης) - Ο πατέρας


Ο Αντώνης είναι ο άνθρωπος με «το χρυσό άγγιγμα». Το ταλέντο του στην χειροπρακτική, το οποίο έχει κληρονομήσει από τη μητέρα του, είναι πράγματι εκπληκτικό. Ο Αντώνης είναι περήφανος για την ικανότητά του να διώχνει τον πόνο. Του αρέσει να ενημερώνεται για τις παγκόσμιες εξελίξεις και να τις συζητά με τους φίλους του. Δυστυχώς, ο Στέλιος και ο Βαγγέλης δεν παίρνουν στα σοβαρά τις ανησυχίες του, γι’ αυτό συχνά καταφεύγει στον Πατέρα Αριστείδη για να συζητήσει, παρόλο που ξέρει ότι πολύ σύντομα θα διαφωνήσουν. Όσον αφορά τη σύζυγό του, την Καίτη, νιώθει ανασφάλεια και ανησυχεί πάντοτε ότι κάποιος μπορεί να του την κλέψει. Πεινάει όλη την ώρα, καθώς η Καίτη επιμένει σε υγιεινή διατροφή και ψάχνει για λίγο «αληθινό φαγητό», όποτε η γυναίκα του απουσιάζει. Ο Αντώνης θα έκανε τις χειροπρακτικές του θεραπείες δωρεάν, αλλά η Καίτη τον πίεσε να μετατρέψει το ταλέντο του σε μια επιχείρηση, που θα διευθύνει εκείνη. Ο Αντώνης δε θέλει να δουλεύει πολύ. Του αρέσει να πληρώνεται από τη Γιαννούλα, κάθε φορά που χρειάζεται να χρησιμοποιήσει την καλύβα. Ο ρόλος του στην επιχείρηση λαθρεμπορίου είναι παθητικός, παρόλο που του αρέσει να επισημαίνει ότι η όλη επιχείρηση θα ήταν αδύνατη χωρίς τη συμβολή του.
 Καίτη Φατούρου-Τσιτσιμπλιού (Έλενα Ασημακοπούλου) - Η σύζυγος

Καίτη Φατούρου-Τσιτσιμπλιού (Έλενα Ασημακοπούλου) - Η σύζυγος

Η Καίτη είναι σνομπ και πολλές φορές οι συνομιλητές της δεν την ανέχονται. Πιστεύει ότι είναι ανώτερη από τους άλλους στο χωριό, επειδή δεν γεννήθηκε στα Αχούρια. Επίσης έχει σπουδάσει Ιστορία της Τέχνης κι αυτό από μόνο του πιστεύει ότι την κάνει να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες γυναίκες γύρω της. Σε αντίθεση με την Ολυμπία ή την Μπαρντάνα, της αρέσει να επενδύει χρήματα σε ρούχα και παπούτσια. Η Καίτη βλέπει τον εαυτό της ως επιχειρηματία, αφού έκανε το μικρό γραφείο του Αντώνη «ιατρική κλινική» και τον Αντώνη «γιατρό». Η Καίτη δεν φοβάται κανέναν, ούτε καν τη Γιαννούλα. Έχει μάλιστα ιδρύσει και έναν πολιτιστικό σύλλογο, τον οποίο φιλοδοξεί να αναβαθμίσει σε πόλο ανάπτυξης της περιοχής. Η Καίτη προσπαθεί να κάνει την οικογένειά της την πιο επιφανή οικογένεια στο χωριό, όπως είναι η οικογένεια της Γιαννούλας. Ως εκ τούτου, απογοητεύεται από την παθητική στάση του Αντώνη απέναντι στη Γιαννούλα και την προθυμία του να κάνει ο,τιδήποτε για αυτήν.

 

 Στέφανος Φατούρος (Άγγελος Νεράντζης)
 Στέφανος Φατούρος (Άγγελος Νεράντζης)


Ο μεγάλος γιος, ιδιοκτήτης του καφέ του χωριού και έτερος διεκδικητής της καρδιάς της Ιωάννας
Ο Στέφανος δεν είναι ούτε ψηλός, ούτε όμορφος, αλλά εξακολουθεί να θεωρεί τον εαυτό του τον πιο περιζήτητο άντρα του χωριού. Έχει το καφέ του χωριού, παίζει κιθάρα και ήταν ο πρώτος στο σχολείο που φόρεσε δερμάτινο μπουφάν. Διηγείται
συνέχεια ιστορίες για τις επιτυχίες του στις επιχειρήσεις και τις γυναίκες, όμως καμία από αυτές δεν ισχύει. Δεν σταματά ποτέ να καυχιέται, λέει ότι του αρέσει η άσκηση και η διατροφή αλλά… η εικόνα του προδίδει το αντίθετο. Ο Στέφανος είναι το λατρεμένο αγόρι της μαμάς, η οποία πάντα του δίνει την απαραίτητη επιβράβευση και αυτοπεποίθηση. Δεν ξέρει τι σημαίνει «όχι» και δεν τα παρατά ποτέ. Περνά τον χρόνο του στο καφέ του, το οποίο έχει διακοσμήσει με τη βοήθεια της Ελένης και μοιάζει με ένα πολύ χίπστερ μαγαζί πρωτεύουσας με φυτά, παλιά έπιπλα και σπάνιες ποικιλίες καφέ. Του αρέσει να λέει πως είναι σκληρά εργαζόμενος. Έχει βάλει στο μάτι την Ιφιγένεια, αλλά εκείνη δεν ασχολείται μαζί του κι αυτό τον απογοητεύει, αλλά δε χάνει το θάρρος -θράσος του!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top