Fame Story: Φοβερά εκνευρισμένος ο Χάρης Κούσιος με τον Δημήτρη Κ.

«Είσαι απέναντί μου από την πρώτη πρόβα στο πλατό...»

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος ήταν ο χορογράφος και καθηγητής χορού του Fame Story, Χάρης Κούσιος, με τον Δημήτρη Κλειδά, όπως είδαμε στο επεισόδιο το βράδυ της Τρίτης. 

Fame Story: Danny & Victor κι η... κριντζιά με τα Μπαγλαμαδάκια

Όπως έκανε σαφές την ώρα του μαθήματός του, στο live της περασμένης Παρασκευής, ο Δημήτρης δεν ακολούθησε τις εντολές του καθηγητή του στη σκηνή, με αποτέλεσμα να αλλάξει η σκηνοθεσία. 

Fame Story: Ο Χάρης Κούσιος δεν μπορούσε να μη σχολιάσει την αντίδραση του Δημήτρη Κ.

Fame Story: Ο Χάρης Κούσιος δεν μπορούσε να μη σχολιάσει την αντίδραση του Δημήτρη Κ.

«Δε θες να συνεργαστούμε. Είσαι απέναντί μου από την πρώτη πρόβα στο πλατό... Κρατάς μούτρα από το πλατό», είπε ο καθηγητής απευθυνόμενος στον Δημήτρη, μπροστά στους συμφοιτητές του.

«Αυτό που είδα μου άρεσε. Δεν έκανα ό,τι μου είπες εκεί πάνω γιατί δεν το ένιωθα. Προσπάθησα να ξεχάσω την κινησιολογία γιατί θα ξεχνούσα τα λόγια», απάντησε ο Δημήτρης. Στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι την Πέμπτη και την Παρασκευή ήταν νευριασμένος με τον καθηγητή του και του κρατούσε μούτρα.  

Fame Story: Κάτι... τρέχει με τη Μαίρη και τον Γιάννη;

«Αυτό δεν είναι συμπεριφορά ενήλικα... δεν μπορώ να συνεργαστώ μαζί σου αν εσύ έχεις τοίχο και με γράφεις. Την Πέμπτη και την Παρασκευή ο Δημήτρης ήταν τόσο πολύ με μούτρα που ο σκηνοθέτης άλλαξε τον φωτισμό και τη σκηνοθεσία του για να τον βοηθήσει. Εγώ εκεί στο κοντρόλ τρελάθηκα που ο σκηνοθέτης έπρεπε να αλλάξει δύο φορές αυτά που είχε κανονίσει για να σε βοηθήσει! Και να σου πω κάτι... πάρε θέση: "Δεν το λέω!". Μην το πεις!», είπε εκνευρισμένος ο Χάρης Κούσιος στον αμήχανο Δημήτρη. 

Fame Story: Ο Δημήτρης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του μετά τις παρατηρήσεις του Χάρη Κούσιου

Fame Story: Ο Δημήτρης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του μετά τις παρατηρήσεις του Χάρη Κούσιου

«Είμαι στο τόσο να μην ξαναμπώ στο μάθημα του Χάρη, γιατί βλέπω ότι δεν, δεν... Μη μου ζητάς να κάνω κάτι που δε μου βγαίνει, γιατί στο τέλος είμαι εγώ που θα εκτεθώ στη σκηνή, εμένα θα κρίνουν κι αν δε μου βγει δε θα το κάνω. Νομίζω είναι ξεκάθαρο... Όταν είμαι μια εβδομάδα δίπλα σου και σου λέω ότι αισθάνομαι άβολα με το σώμα μου, δεν μπορώ, δεν το έχω, κάθεσαι και μου φωνάζεις ρε φίλε! Δεν το βλέπω δίκαιο...», εξομολογήθηκε ο Δημήτρης στην κάμερα. 

Δείτε όλα τα επεισόδια του Fame Story

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top