Fame Story: Danny & Victor κι η... κριντζιά με τα Μπαγλαμαδάκια

Το σχόλιο για την Αννίτα Πάνια

Ιδιαίτερα προβληματισμένοι με το τραγούδι που τους δόθηκε, το Παίζουν τα μπαγλαμαδάκια, ήταν οι δίδυμοι Danny και Victor στο επεισόδιο του Fame Story που ήταν το βράδυ της Τρίτης.

Fame Story: Φοβερά εκνευρισμένος ο Χάρης Κούσιος με τον Δημήτρη Κ.

Παρότι ο Danny ήταν πιο πρόθυμος να το πουν και, μάλιστα, να προσθέσουν ένα ραπ στοιχείο για να το κάνουν πιο σημερινό, ο Victor ήταν εντελώς αρνητικός.  

Τα δύο αδέρφια τα είπαν με βιντεοκλήση, αφού ο Victor λόγω της ασθένειάς του βρίσκεται σε άλλο σημείο του σπιτιού, με τον Άλεξ Παναγή να τους δίνει τις δικές του συμβουλές. «Έχω κριντζάρει απίστευτα δεν καταλαβαίνεις... Κριντζάρει το πετσί μου, κριντζάρει η ψυχή, η καρδιά μου... όλα», είπε ο Victor στον καθηγητή φωνητικής και τον αδερφό του. 

Fame Story: Κάτι... τρέχει με τη Μαίρη και τον Γιάννη;

Ο Danny συμφώνησε, παρότι ήθελε να κάνουν μια προσπάθεια. «Δεν μπορώ να το πω... δεν μπορώ αύριο να κοιτάξε τον Light στα μάτια και τους άλλους καλλιτέχνες, να τους πω τι; Πούλησα την ψυχή μου για να γίνω γνωστός;», πρόσθεσε ο Victor.

Όταν έμειναν μόνοι τους, ο Danny εξέφρασε την προσπάθεια που έχει κάνει αυτές τις ημέρες για να δει πως θα πουν το τραγούδι και να μη γίνουν ρεζίλι. 

«Δεν το θέλει καθόλου ο αδερφός μου το κομμάτι, δε μας εκφράζει! Είναι όλο... κριντζ που λέει κι η νεολαία», είπε ο Danny με τον Άλεξ Παναγή να τους ρωτάει τι θα κάνουν. «Υπάρχει ένα μικρό 20% μέσα μου που λέει ότι θα το δοκίμαζα, αλλά και πάλι με βαριά ψυχή...», συμπλήρωσε. 

«Άμα δε νιώθουμε εμείς καλά, δε θα βγει καλά το κομμάτι την Παρασκευή. Θα ακουστεί πολύ ξένο... Θα ακουστεί λες κι είμαστε στην Αννίτα Πάνια. Είναι σαν να πουλάς την ψυχή σου επειδή θες να φανείς στην κάμερα ή να γίνεις διάσημος. Πιστεύω λέγοντας αυτό το κομμάτι, κατευθείαν πάμε για προτεινόμενοι», είπε ο Danny κλείνοντας.

Δείτε όλα τα επεισόδια του Fame Story

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top